najlepšia kniha čo som asi čítala sa volá v mojom nebi je to o dievčati ktoré zomrelo a píše ako ju znásilnil a zabil sused skoro celú knihu som prerevala .....dalej moc nemusím detektívky ale muži ktorí nenávidia ženy a všetky tri časti boli fakt geniálne a ešte geniálna kniha bola púštny kvet tiež je to skutočný príbeh ....alebo kniha tovar tiež skutočný je to o drogách a prostitúúcii slovenie v španielsku
@thrwtchr ano , to je pravda ale ja tam mam vatsinou take knihy , ze ich autori su uz davno po smrti .... a preco by som nesvindloval ked dneska v tomto hroznom svete prezidenti kradnu pera , amerika svoje tajne projekty zchovava za UFO a tak
Neviem, ci ti toto nejako pomoze. Ludia ti tu povypisuju ich oblubene knihy a budes na tom rovnako, ako keby si stala v knihkupectve a nevedela, co chces.
Ked uz tak Kindle....netbook na to nie je idealny...a e-bookov uz mas vela cize za cenu 10 knih si kupis Kindle a mas v podstate akukolvek knihu zdarma...
"ak chceš zmeniť svet, musíš najprv zmeniť sám seba"
a toto platí vo všeobecnosti.
štandard určuj svojim vlastným životom a nehľaď na politikov. oni tu nie sú na to, aby si sa riadil medzerami v ich osobnosti, oni majú korigovať zákony a s týmito máme právo nesúhlasiť, pokiaľ neslúžia pre verejné blaho. aj oni sú ľudia a majú nedostatky, prípadne sú totálne prasce, ale to patrí k ľudskosti. máme veľa spoločného.
Stačí si pozrieť stránku Martinusu alebo iného internetového kníhkupectva a tam si vyberie každý Ja mám vybraté aspoň 4 knihy, teraz som si objednala 3 a keď budú financie objednám si aj tie 4 Toto sa mi ešte nestalo, že by som nevedela čo čítať
to ti tu každý nápišeme niečo a ty si vyberieš nie?? a tiež sa nebudeš vedieť rozhodnú dobréé keď už chceš čítať, tak by si mala vedieť akú knihu chceš
Ja odporúčam nazrieť do buxu cez » www.kuponyzdarma.sk/... a vybrať si nejakú knihu. Najlepšie si prispôsobíš sama podľa povahy, každému sa páči niečo iné. Keď si prečítaš pár obsahov, iste nájdeš niečo, čo ťa zaujme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
nejakého určite nájdeš
ja ti odporúčam Sofiin svet
ale ilegalne obvykle a nezdvorile k autorovi
Ja už mám vyhliadnuté minimálne štyri ktoré si chcem v najbližšej dobe kúpiť. Ale musím počkať do začiatku mesiaca aby na to boli aj financie
Da vinciho kod
Nebezpečné damy
Již jim bylo 19
Pribeh skutočneho vojaka
Podsvetie
Bosorky.....
@zuzusqua áno, súhlasím! práve ju čítam
terry pratchet:stráže, stráže! no v podstate všetko od pratcheta
neviem, či to povedal niekto konkrétny, ale:
"ak chceš zmeniť svet, musíš najprv zmeniť sám seba"
a toto platí vo všeobecnosti.
štandard určuj svojim vlastným životom a nehľaď na politikov. oni tu nie sú na to, aby si sa riadil medzerami v ich osobnosti, oni majú korigovať zákony a s týmito máme právo nesúhlasiť, pokiaľ neslúžia pre verejné blaho. aj oni sú ľudia a majú nedostatky, prípadne sú totálne prasce, ale to patrí k ľudskosti. máme veľa spoločného.
a ešte som chcel, že keď sú po smrti, tak to je v poriadku lebo sa aj tak na tom potom iba priživujú ich potomkovia a vydavateľstvá a neviem kto ešte
a Douglas Adams! úplný základ pre formovanie zdravého šialeného humoru.
hej hej ja tam mam knihy z roku 1911 a proste uplne stare
má to svoje čaro
skutočný príbeh
a knihy sa tazko zhanaju , teda taku aku potrebujes len tak lahko nezozenies ... prehrabavat sa v antikvariatoch je vec na dlho cize , tak nejak
Miroslav Marcelli - Filozofi v meste
Svätý Ľudovít Mária Grignion z Montfortu