kamarátka sa aj dostala min rok a nešla...išla do Anglicka, sama, cez agentúru...prvé 2 mesiace vraj boli hrozné, lebo tam bola sama, ale postupne si zvykla a videla som ako ťažko sa jej odtiaľ odchádzalo...ale ona je huba, nemá problém s ničím, nikde sa nestratí a týmto to aj potvrdilo...so g luck! najlepšie je ísť sama, nevieš, kto ti podkopne nohy, keď sa o niečo bude jednať...jedine, že by si tomu človeku naozaj mohla veriť! čo je niekedy ťažko odhadnúť ...
idem o týždeň, ale len na leto lebo ja už študujem na výške...smer - Viedeň..a mám skúsenosti už aj s Francúzskom - ale neviem, či odporúčam..tiež nie sú najlepšie
@nixxina ak nemáš takých rodičov, žeby ťa zabili, keby nejdeš hneď po strednej na výšku, radšej si daj prihlášku budúci rok na to, čo chceš a tento rok využi lepšie ako na škole, kde ani nechceš byť
@niklinka a kam by si sla ? @andry no praveze rodicia aboslutne si nechcu pripustit ze by som nesla na vysku teraz ,zevraj na rok mam ist a potom ze mam prestupit na inu skolu .... ale tiez sa mi to nezda
@niklinka australia? tam su jedovate hady a pavuky ale zevraj tam su celkom mili obcania ja by som strasne rada sla do anglicka ... zdokonalit aj prist urobit certifikat na daku C2ku a byt poprimana na vacisnu skol ..jj aj cesko by bolo fajn len by trebalo narazit na nieco solidne
@nixxina okejs tak australia padla neznášam hady ani pavúky jop ja tiež to anglicko radšej...zdokonalit sa v angličtine..zarobit..atd.. jo nevzali ta kvôli aj?
@niklinka ako no co ja viem tak bolo to aj koli aj na tu skolu kde som chcela ja ist tak brali externu, nebolo to zle ale povedala by som ze nedostacujuce ale tak poslem este odvolanie a potom sa uvidi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a teba nevzali kam??