Keď s niekym píšem cez net, a spýta sa ma "čo robíš?" Ta vysávam ci pana. A čo vlastne on s tým? Ale asi už logicky by mu mohlo dojsť že čo asi keď s ním píšem.
neznasam toto ahoj ako sa mas?dobre a ty? dobre a co robis nic nudim sa...ty vole uz mi to asi aj 100 rokov nikdo nenapisal ale neskutocne by ma to vytocilo....alebo ked sa ma babka pyta nejaku klebetu...
@rischo heh mne sa raz stalo...teta moja prisla k nam...videla ze v mojej izbe je tma prisla strasne nahlas ze spiiiiiiiis???...ja som sa robila ze nic ze potom pojde het...a zabila to tym ze este zasvietila a este hlasnejsie spiiiiiis???...to ma dostalo...
síce to nie je otázka, ale nepochopím..keď idem po chodníku a sa potknem a niekto mi povie "nepotkni sa", alebo idem niekde a buchnem si hlavu o niečo a osoba vedľa mňa mi povie "pozor nebuchni si hlavu"...
niekedy nemám rada otázku: "Ako sa máš?" lebo proste neviem ako sa mám, nikdy to nie je jeden pocit a pochybujem, že dotyčný chce počúvať moje výlevy alebo čo..tak nech sa nepýta
@pubertslatinocelny toto fórum, proste mne ani len nenapadlo, že by malo ísť len o otázky položené osobne "v reálnom svete" a nevidel som dôvod pýtať sa len na toto, ale samozrejme nemôžem vedieť
@tikalok jaj neviem, vsak ja sa tiez nehadam, len takto som to proste pochopil potom to slovo "osobne" by tam bolo uplne bud navyse alebo dost nemozne strcene z hladiska slovosledu
@depropex No na toto musim zareagovat lebo mna sa to uz tiez niekto pytal
A nahodou byt rysavy ma kopec vyhod. Nie sme ako cez kopirak , je to sexy ale tak nevyhoda je, ze sa na nas menej chyta slnko alebo vyhoda ? no uz komu ako
na ibíčku, keď niekto pošle TS a v nej, ako sa máš, čo robíš, popíšeme, si fakt si gay, dáme stretko a bohužial už sa mi to aj tu stáva na birdzi.........filip
no ja to beriem ako jasnú výhodu, kebyže môžem tak chcem mať ešte ryšavejšie vlasy lebo moje sú málo sýte do farby a práve preto, že ryšavý nieje ako každý druhý o to ide mne je to jedno ale opálený by som asi vyzeral blbo, ryšavý a hnedý....
nemam rada ked sa ma jedna spoluziacka pyta aky som mala vikend, bo si mysli ze je moja najlepsia kamoska a chce vsetko vediet, a pritom vela tych tajomstiev udrzat nevie
u mňa sa na prvú priečku dostala otázka "a máš niekoho?"... a to sa ma pýtajú ľudia, ktorých do toho vôbec ale vôbec nič nie je. Ako babkina suseda, moja bývala kamoška, atď...
doma sme: ja,otec,mama, mama sedi za pocitacom otec prejde okolo nej,ja som zamknuty v kupelni,otec sa tam pokusa dostat,zamknute, :"kto je tam?" ... po chvilke "kto je v kupelni??"...(ja na to uz ani neodpovedam ale otec neda pokoja pokoja dovtedy pokial neodpoviem) "romaan ty si tam ? " ...nie svaty jozif sa k nam prisiel osprchovat dpc tam...to ma tak vytaca toto ale este aj dalsie otazky...a potom ze som stale podrazdeny ..
Ešte v škole: Prestávka, mám na stole peračník a napríklad na stole položené nožnice. Príde za mnou spolužiak/čka :
"Prosím ťa, nemáš náhodou nožnice?"
Si slepý?!
Niekto vidí, že mám napríklad chipsy. Príde za mnou s otázkou:
"Jéééééééééj! Čo to máš???"
Si slepý?!?!?
A strašne neznášam, keď si napríklad niečo kúpim (jedlo) a niekto mi povie:
"Čo máme dobrého???"
Niežeby som bola lakomá. Podelím sa. Ale keď sa ma niekto toto spýta, tak ho just neponúknem, alebo ho zvozím. V prvom rade som si to dokelu kúpila ja a neznášam všeobecne, keď ľudia berú nadštandardné veci ako samozrejmosť. Nie je samozrejmosť, že ja niekoho ponúknem. Tak nech sa rovno spýta "Môžem sa ponúknuť?", ale nech sa nepýta .čoviny.
A dalej bola trochu hlupa este ta, ked po mne na ulici zacal hufik chalanov kricat, ci som lezba . Ale z toho som sa dostala, tie maturity budu jednoznacne horsie.
ja úplne milujem ocinove otázky prídem zo školy a spýta sa "už si doma?" no a kde by som bola, ešte v škole? alebo sa ráno zobudím a on sa spýta "no čo, už si hore?"
ale raz má úplne dostala otázka jednej mojej nemenovanej spolužiačky sedeli sme na prednáške, keď sa nemenovaná spolužiačka spýtala kamarátky "Ty máš kráásne oči! To máš vlastné?"
je ti nieco? nejaky si smutny ... nie som len unaveny ... a urcite niesi smutny? ... ne fakt som len unaveny ... ja ti neverim, tebe nieco je ... kurva daj mi pokoj neznasam to @fakecocacolazero to je uplne najzlatsie ked niekto neviem povedat R ... a fakt nevies vyslovit R?
-máš niekoho? prečo ešte nikoho nemáš? (boha jeho a čo ja viem? tiez by ma to zaujimalo)
-vies to? vies tu matíku/fyziku...? ucila si sa? (ludia s nejak zvykli na odpoved ano a potom som to vysvetlovala vsetkym v dosahu. a teraz ked sa odvazim nieco nevediet tak su este pomaly urazeni )
-uz si sa naucila? uz si upratala? umyla si ten riad? (dokelu je tu bordel jak v tanku tak co myslite? preskocte zbytocnu optazku a rovno mi vynadajte
-preco si sa nami nejdes niekam sadnut? (lebo aj tak sa s vami nudim a volate ma len zo slusnosti - to plati len pre istu skupinku ludi)
preco nepijes? ( lebo nemam chut/naladu, aj tak ta odpoved nezaujima budes ponukat dalej)
@fleur1301 to my máme takého kolegu v robote...keď mám niečo napr slané, vopchá tam ruku a povie: "vezmem si, môžem?" no čo ti už mám povedať, nie, pusti to? ale večne toto robí
ale najviac ma vytáčajú také otázky že prechádzam sa a niekto sa spýta:"prechádzaš?prechádzaš?" alebo jem a niekto :" papáš? papáš?" čítam knihu a :"čítaš? čítaš?"... alebo s tými knihami... v škole si čítam a spolužiaci čo v živote nevideli knihu:"čo čítaš?"... "názov".."aha"...a nič... alebo :" zas si na tom internete ?".... no a tak
tak napr. : "prečo si taká malá?" - preto aby sa ma to debil/krava ako ty, mohol/mohla opýtať ... alebo "kedy narastieš?"....
"ako s chalanom?"-keď sa ma to opýta človek, ktorý ledva pozná meno môjho chalana...
A: "to máš svoje mihalnice?" B: áno ...A: "máš novú špirálu?" (popritom nevie ani akú používam a ja odpoviem jednoducho: nie, mám stále tú istú, a aj keby mám inú, mihalnice mám väčšinou rovnaké
alebo vtieravá "pochvala"- stáva sa väčšinou keď si dám opätky a šaty: "dnes si riadne krásna "- tým chcú povedať že po iné dni nie som ...
V práci sedím za pultom a príde niekto známy s otázkou: "Ty tu robíš?" Nie bratm, ja som zákazník čo si nemal kam sadnúť"
Keď idem von "Kedy prídeš?" Čo mám desať? Keď neprídem do pondelka skúste zavolať!
"Môžeš dneska spraviť *****? " Preložené, choď okamžite, pusť z ruky čo držíš a utekaj lebo o 3 min už bude neskoro (v skutočnosti to má ešte týždeň čas)...
v praci: "vy mi viete aj poradit ?" - no ne, ja sa len tak z nudy pytam, a som tu na okrasu miesto fikusu !!
ked sa zabudnem s knihou na zachode, oco spoza dveri: "noznice ti netreba ?"
najviac vsak vitazi oco, ked sa o niecom bavime, a ja nesuhlasim s tym, co tvrdi on, ale nic viac uz nehovorim, lebo to nema nikdy vyznam, ale on je tvrdohlavy jak peron, a furt ma zabije otazkou: " ale myslela si si to, hejze ?" - tlak mam v tej chvili 800, bo sa tvari jak najmudrejsi na svete, a hovno o tom vie !
na čete: "Ahoj ako sa máš? a čo robíš?" ...to tak neznášam! prijebanejšia debata neexistuje ani
a tak z očí do očí: "Po kom máš ryšavé vlasy?" "No po poštárovi dpč! Skade mám vedieť?!" a to sa ma spýta človek, s ktorým sa poznám vyše 4 roky... alebo veľmi "vtipná" otázka spolužiaka: "Palcuješ?" ..."Hej, deň aj noc!" normálna odpoveď neexistuje ani..
@75 preesne... a este milujem to ak dobre vedia o co tam vlastne kraca, ze clovek nemoze len to kde je muka ale spyta sa ci mozes ryzu, zemiaky, ovocie alebo nieco ine co s mukou nema spolocne ani ň..dementi
Este mi napadlo: Najhorsia otazka: A co by sa ti stalo keby si to zjedla ? Umrieš? ....grrr ..a nenavidim ked sa cudzi ludia vypytuju na veci, do ktorych ich nic. nech sa staraju o seba, ja sa do nich tiez nestaraam
podla mna vsetci co tu mate problemy s tym, ze sa vas niekto nieco spyta, bars aj kkcinu, ste sami nevyrovnani a topite sa v problemoch... ako vas uz len moze vytocit nejaka, hoci aj uplne stupidna otazka??? sa spamatajte!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
132 komentov
Proste to je tááááááák zbytočná otázka. No né bicykluje sa.
- pretože ti dám päsťou na tvár
Neznášam prijebané otázky a pičungy na moje vlasy. Sú moja pýcha, takže ani slovo na ne ! iba chválte
Keď máš ryšavé vlasy, to máš aj chlpy na kokote ryšavé ?
- no nie, som ryšavý a mám čierne chlpy.
áno smejte sa ...
ale kokotizmus (nie to slovo nemá nič s mojím pohlavným údom) prekvitá.
,,Ty si rodina s tým spevákom?"
... strikujem..
resp. keď sa ma niekto pýta: "A čo na to frajer?" "A frajer čo robí?" "A frajer nie je doma?" a pod.
šak k*rva, keď chceš vedieť, či mám frajera, tak sa rovno pýtaj a nechoď na to takými sprostými otázkami
Keď si pýtam celý lístok v autobuse: "Celý???"
"Priateľa máš?"
"Už si dnes jedla?"
"Z čoho žiješ (lebo z jedla to zjavne nie je)?"
"Ty ozaj vôbec nepiješ alkohol? Ani nefajčíš?"
Tak tieto otázky ma fakt vedia "potešiť". =D
"A teba baví práca v servise?" no nééééé, som tam ako ozdoba (Ach)
inac pozeram, ze v @36 mi urobilo smajla :/ ale chcel som zaznacit len kvantitu dvojbodkou a potom sikma zatvorka sla
+ Prečo si taká bledá? Prečo sa neopáliš?
aneb. Soni? Prides mi pomasirovat chrbat.. ?
aj mne že som bledý.
A nahodou byt rysavy ma kopec vyhod. Nie sme ako cez kopirak , je to sexy ale tak nevyhoda je, ze sa na nas menej chyta slnko alebo vyhoda ? no uz komu ako
no ja to beriem ako jasnú výhodu, kebyže môžem tak chcem mať ešte ryšavejšie vlasy lebo moje sú málo sýte do farby a práve preto, že ryšavý nieje ako každý druhý o to ide mne je to jedno ale opálený by som asi vyzeral blbo, ryšavý a hnedý....
Aaaaah, a prečo by som mala???
a potom tie typické pokecovské otázky typ: ako sa máš,čo robíš..a potom ticho
ahoj
ako sa máš?
dobre, a ty?
dobre... a čo, frajera máš?
B: ,,Nič."
A: ,,A okrem toho?"
... toto ma dokáže maximálne vytočiť ale ja som celkovo nervózny človek, takže hocičo
Hej to, alebo : to prečo máš také vlasy a kanady?
alebo : ty si rasistka? to prečo?
"Prosím ťa, nemáš náhodou nožnice?"
Si slepý?!
Niekto vidí, že mám napríklad chipsy. Príde za mnou s otázkou:
"Jéééééééééj! Čo to máš???"
Si slepý?!?!?
A strašne neznášam, keď si napríklad niečo kúpim (jedlo) a niekto mi povie:
"Čo máme dobrého???"
Niežeby som bola lakomá. Podelím sa. Ale keď sa ma niekto toto spýta, tak ho just neponúknem, alebo ho zvozím. V prvom rade som si to dokelu kúpila ja a neznášam všeobecne, keď ľudia berú nadštandardné veci ako samozrejmosť. Nie je samozrejmosť, že ja niekoho ponúknem. Tak nech sa rovno spýta "Môžem sa ponúknuť?", ale nech sa nepýta .čoviny.
A dalej bola trochu hlupa este ta, ked po mne na ulici zacal hufik chalanov kricat, ci som lezba . Ale z toho som sa dostala, tie maturity budu jednoznacne horsie.
ale raz má úplne dostala otázka jednej mojej nemenovanej spolužiačky sedeli sme na prednáške, keď sa nemenovaná spolužiačka spýtala kamarátky "Ty máš kráásne oči! To máš vlastné?"
alebo ráno vstanem možno o 2 minúty skôr ako zvyčajne a otec hneď "Tak skoro si hore?"
alebo v škole.. ukradne mi niekto napr. servítky.. všimnem si to a už si to prikladá k nosu... ,,môžem si zobrať servítok?"
No ne neviem a čo?!!!!
-vies to? vies tu matíku/fyziku...? ucila si sa? (ludia s nejak zvykli na odpoved ano a potom som to vysvetlovala vsetkym v dosahu. a teraz ked sa odvazim nieco nevediet tak su este pomaly urazeni )
-uz si sa naucila? uz si upratala? umyla si ten riad? (dokelu je tu bordel jak v tanku tak co myslite? preskocte zbytocnu optazku a rovno mi vynadajte
-preco si sa nami nejdes niekam sadnut? (lebo aj tak sa s vami nudim a volate ma len zo slusnosti - to plati len pre istu skupinku ludi)
preco nepijes? ( lebo nemam chut/naladu, aj tak ta odpoved nezaujima budes ponukat dalej)
Kolkátačka si ?
- Štvrtáčka, končím -
Počkať, ale ty si nejaká veľká na štvrtáčku !
(senilný sused)
Volejbal.. "Koľko to je? " ja: "2:2" "Pre koho ?"
ale najviac ma vytáčajú také otázky že prechádzam sa a niekto sa spýta:"prechádzaš?prechádzaš?" alebo jem a niekto :" papáš? papáš?" čítam knihu a :"čítaš? čítaš?"... alebo s tými knihami... v škole si čítam a spolužiaci čo v živote nevideli knihu:"čo čítaš?"... "názov".."aha"...a nič... alebo :" zas si na tom internete ?".... no a tak
otvoríme okno ?? aj dvere?? urobime prievan??
- nie.
- nechutí ti?
- ???
- lebo moje chutí dobre
- si už chutnal svoje?
- nie, ale tebe by chutnalo
- ...
No grc. A takéto niečo dostávam pravidelne. Svet je plný úchylákov.
to sa ma pýtajú furt nejaký maturanti na stanici a lezie mi to na nervy!
HALÓÓÓ veď mám len 15
"ako s chalanom?"-keď sa ma to opýta človek, ktorý ledva pozná meno môjho chalana...
A: "to máš svoje mihalnice?" B: áno ...A: "máš novú špirálu?" (popritom nevie ani akú používam a ja odpoviem jednoducho: nie, mám stále tú istú, a aj keby mám inú, mihalnice mám väčšinou rovnaké
alebo vtieravá "pochvala"- stáva sa väčšinou keď si dám opätky a šaty: "dnes si riadne krásna "- tým chcú povedať že po iné dni nie som ...
Keď idem von "Kedy prídeš?" Čo mám desať? Keď neprídem do pondelka skúste zavolať!
"Môžeš dneska spraviť *****? " Preložené, choď okamžite, pusť z ruky čo držíš a utekaj lebo o 3 min už bude neskoro (v skutočnosti to má ešte týždeň čas)...
ked sa zabudnem s knihou na zachode, oco spoza dveri: "noznice ti netreba ?"
najviac vsak vitazi oco, ked sa o niecom bavime, a ja nesuhlasim s tym, co tvrdi on, ale nic viac uz nehovorim, lebo to nema nikdy vyznam, ale on je tvrdohlavy jak peron, a furt ma zabije otazkou: " ale myslela si si to, hejze ?" - tlak mam v tej chvili 800, bo sa tvari jak najmudrejsi na svete, a hovno o tom vie !
moj spoluziak vie ze nemam rada snickersku a vzdy ked ju ma sa opyta ci si nedám..lebo vie ze si nedám
ale raz som povedala ze si dam a pozeral namna ze už sa mato nikdy radsej neopyta
a tak z očí do očí: "Po kom máš ryšavé vlasy?" "No po poštárovi dpč! Skade mám vedieť?!" a to sa ma spýta človek, s ktorým sa poznám vyše 4 roky... alebo veľmi "vtipná" otázka spolužiaka: "Palcuješ?" ..."Hej, deň aj noc!" normálna odpoveď neexistuje ani..
2. a to si mala prečo dieťa tak skoro?
Neviem ako ostatný ale "vytočený" kvôli tomu niesom, skôr ľudia dostanú namiesto odpovede ten pohľad "si robíš p**u však?" či "No né p*čo"
Lea.
Hm... To je prezývka?
Nie, to je moje meno.
A také meno existuje aj v kalendári?
No néééé, práve som si to vymyslelá ! ááách Nenávidím tieto otázky na moje meno !
ked sa ma pýtali Američania, ešte si vravím ok, ale Luxemburčania, ktorí sú od nás 10 hodín cesty autom?