No, pochváľte sa, čo najdepresívnejšie ste zatiaľ počuli? Môže byť aj v súvislosti s videom. Alebo čisto len video z youtube, ale pýtam sa skôr na hudbu.
Ja mám doteraz jednu... kedysi ju jeden birdzák postol na fórum a odvtedy sa jej nev
z novsich asi niektore veci od Jeremy-ho Soule-a/Rya Kunihika/Akiru Yamaoka/Album Damnation od Opethu
jeho piesne ale viac pre mna posobia upokojujuco, a plne nadeji..ale ich citova atmosfera vacsinou stupa ( alebo sa tak aspon tvari ) takze celkom o depresii to nie je.. ale k pocasiu sa to hodi
Inak čo máte zrazu s tými depresívnymi pesničkami?
Mňa dosť momentálne trápi milión reálnych vecí a o to menej na mňa vplývajú nejaké takéto piesne. To isté mám aj so smutnými filmami a pod, že keď ja prežívam nejaké zlé obdobie, tak na mňa vtedy nedokáže vplývať nič okrem toho čo ma trápi...
my immortal od evanescence, potom ešte niečo od tarje neovládnem sa a ždy a pri nej rozplačem i eď sa mi už poriadne dlho nedá pkakať tarja ma vždy rozplače
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
podla mna tato..
mám z toho dosť zmiešané pocity...
z novsich asi niektore veci od Jeremy-ho Soule-a/Rya Kunihika/Akiru Yamaoka/Album Damnation od Opethu
jeho piesne ale viac pre mna posobia upokojujuco, a plne nadeji..ale ich citova atmosfera vacsinou stupa ( alebo sa tak aspon tvari ) takze celkom o depresii to nie je.. ale k pocasiu sa to hodi
depresívna nie je ale je smutná a keď sa človek zamyslí........................ :/
Depresívne, ale výborné pesničky.
Len zase nenazýval by som to depresivnou, skôr melancholickou... ale v takéto upršané dni je RH najlepšie
Neviem čím a neviem prečo, ale táto.
Mňa dosť momentálne trápi milión reálnych vecí a o to menej na mňa vplývajú nejaké takéto piesne. To isté mám aj so smutnými filmami a pod, že keď ja prežívam nejaké zlé obdobie, tak na mňa vtedy nedokáže vplývať nič okrem toho čo ma trápi...
ked sa zapocuvate do melodie...