vrátim mu aj 500 euro... čo keď je to nejaký chudobný človek, ktorý tie peniaze súrne potrebuje na nájomné alebo na dačo... možno ich potrebuje viac ako ja... (a aj tak mi asi dá nejakú odmenu, stovečku alebo tak)
Vrátim, veď čo ak je majiteľom mladý pohľadný muž s ktorým si padnem do oka? (alebo ak peňaženka patrí nejakému príbuznému tohto imaginárneho mladého pohľadného muža?)
Keďže aj mne samej vrátili dobrí ľudia kabelku, kde som mala všetko, od dokladov, cez klúče, asi 250 eur, zbierku krížoviek.. Naozaj všetko... A zistila som, že čestní ľudia ešte nevymreli a nejakí mladí chalani, čo ju našli ju odniesli na políciu.
Takže by som urobila to isté, lebo to šťastie, čo som prežívala keď sa našla... Je nezameniteľné
doklady by som hodil do schranky a peniaze by som siel utracat a ked niekto strati 500 eur tak je dost pravdepodobne ze to je daky prachac co sa vyvaza na BMW x5 a jeho 500 eur urcite nejebne ozem
ak niekto niečo stratil, pre mňa to znamená, že mu asi na tom nejak nezáleží, tak samozrejme, že peniaze by som vybral a doklady by som nechal a peňaženku by som nechal ležať tam kde aj bola
stratil som penazenku.... niakeho pana deti to nasli a on zhanal na mna cislo cez tmobile a orange a outu uplne mi to chcel vratit a jebkovci mu povedali ze "majitel ktoreho uvadzate si nepraje zverejnenie jeho telefoneho cisla" tak siel na adresu ktoru videl na OP do schranky mi dal listocek s jeho cislom ze nech mu zavolam... zatial som zrusil banku a zahlasil u policajtov stratu OP... po hodine co som to zistil mi zavolala teta z Tmobile ze niekto ma chcel kontaktovat ze nasiel moje doklady... dala mi cislo zavolal som mu a za 4h som siel do dubravky pre penazenku ktoru som stratil v sade... penazenka bola prazdna chybalo tam 30euro a ostali mi tam mince... ako keby niekto vybral bankovky a siel prec a nechal ju tam zas lezat...
no nic podakoval som sa mu zobral penazenku a siel domov...
takto funguju ludia... ujebat peniaze a nechat doklady bezdakom... (pan co mi to vratil mal asi 45r a 2deti ktore sa nahanali a nasli penazenku )
takze od tohto casu fungujem sposobom... zobrat penazenku dat policajtom nech sa staraju oni samy pripadne ak bude kontakt zavolat... a co z peniazmi ? ved nie sme zlodeji... ked tam budu vratim...
Ja by som to vratil... co ak si chcel nieco kupit a nahodou mu vypadla penazenka?
mne sa cxasto stava ze nieco niekam chcem dat a spadne to napr vcera som jedol cestou domov pagacik chcem ho dat do tasky pustim a zrazu na daco stupim
Raz sa mi stalo ze som stratil penazenku, mal som tam asi 150sk ale vsetky doklady. Na druhy den mi ju domov priniesol jeden clovek. Usetrilo mi to velmi vela starosti. Tak sa snazim najdene veci vracat
Peniaze si nechám, doklady aj s peňaženkou pošlem anonýmne majiteľovi.
Rovnako som stratil peňaženku s 300 eurami, žiadne peniaze sa mi späť nevrátili, len peňaženka.
Ja keď niečo stratím na ulici, či sú to peniaze, alebo hmotné veci tak to posledné čo ma napadne je, že to dostanem späť. Proste je to moja chyba, že som to vytratil.
a výhovorka, že ľudia sú svine a nik iný by to pre vás neurobil (teda vrátil aj s peniazmi), je dosť slabá ale tak každého vec.... ja by som sa potom zle cítila...
samozrejme ze by som to vratila aj s peniazmi.. stratila som psa na ktorom mi dost zalezi a nasli sa tak dobri ludia ze ked ju nasli postarali sa o nu a vratili..
a to ze niekto stratil penazenku s 500 eurami vobec neznamena ze je strasne bohaty a ze ich nepotrebuje a nezalezi mu na nich.. moze byvat aj v najdrahsom dome na svete nikdy neviete ako sa k nemu dostal.. nebudem si nechavat nieco co nie je moje... ine je ked najdem peniaze nikde nikto okolo a nevidela som ani kto ich stratil.. tie si samozrejme necham:p
ja som taky čestny blbec ze by som to vratil ale nedavno som pocul ze niekto nasiel na chodniku 500E bankovku bez penazenky a dokladov a odovzdal to fizlom a oni na moje obrovske pocudovanie hladali majitela
to uz by som chcela vydiet jak clovek v dnesnej dobe alebo ludia by vratili najdenych 500eur ako sa u nas robi najdes penazenku zoberes potrebne a ostatok odhodis pred policajnu budovu tam je to na bezpecnom mieste ..a potom ...zdrhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
87 komentov
A 500 eur? Páči sa mi myšlienka @6 Ak to bude nejaký zámoček, tak vrátim len doklady
Keďže aj mne samej vrátili dobrí ľudia kabelku, kde som mala všetko, od dokladov, cez klúče, asi 250 eur, zbierku krížoviek.. Naozaj všetko... A zistila som, že čestní ľudia ešte nevymreli a nejakí mladí chalani, čo ju našli ju odniesli na políciu.
Takže by som urobila to isté, lebo to šťastie, čo som prežívala keď sa našla... Je nezameniteľné
no nic podakoval som sa mu zobral penazenku a siel domov...
takto funguju ludia... ujebat peniaze a nechat doklady bezdakom... (pan co mi to vratil mal asi 45r a 2deti ktore sa nahanali a nasli penazenku )
takze od tohto casu fungujem sposobom... zobrat penazenku dat policajtom nech sa staraju oni samy pripadne ak bude kontakt zavolat... a co z peniazmi ? ved nie sme zlodeji... ked tam budu vratim...
mne sa cxasto stava ze nieco niekam chcem dat a spadne to napr vcera som jedol cestou domov pagacik chcem ho dat do tasky pustim a zrazu na daco stupim
Rovnako som stratil peňaženku s 300 eurami, žiadne peniaze sa mi späť nevrátili, len peňaženka.
Ja keď niečo stratím na ulici, či sú to peniaze, alebo hmotné veci tak to posledné čo ma napadne je, že to dostanem späť. Proste je to moja chyba, že som to vytratil.
a to ze niekto stratil penazenku s 500 eurami vobec neznamena ze je strasne bohaty a ze ich nepotrebuje a nezalezi mu na nich.. moze byvat aj v najdrahsom dome na svete nikdy neviete ako sa k nemu dostal.. nebudem si nechavat nieco co nie je moje... ine je ked najdem peniaze nikde nikto okolo a nevidela som ani kto ich stratil.. tie si samozrejme necham:p
Nehrozi aby som vracal , este ma obvini ze som mu to ukradol
nie som tak uboha