To kto zadrel ze metal ma dlhe pesnicky??? Ludia sa zobudte! Gitarove sola Jimyho Hendrixa nie su metal!!! Najdlhsie pesnicky su take a la tuc-tuc a pod.....elektronika v tomto vladne! V dlzke, monotonnosti a nudnosti.....
Zemek a kto tvrdi ze Jimy Hendrix je metal? Vo funeral doome a suicide black metal mas bezne 20-30 minutove skladby a nie su nudne. V ambiente su tiez hodinove skladby a to nie je ziadne tuc tuc.
no napríklad, z hviezdnych vojen je záverečná skvelá, sedemnásť minút, ale najradšej počúvam DjTiesto-Delerium-The Silence...totálna pecka, dala by som jej titul the king of techno
vaurien: Tu nejde o to, že techno je umelé, ide o to, do akej miery je skladba namakaná (nejde len o dáke nahromadenie umelých zvukov), gitara z dreva má svoje čaro, ale čaro má aj techno
Six Degrees of Inner Turbolence od Dream Theater má 43 minút, na albume je rozdelená na 8 častí. Na Live albume je v kuse. Ale keď to takto vezmeme tak najdlhšia je Opera OCtavarium od The Who, ktorá je na 2 CD. Síce je rozdelená do jednotlivých samostatných skladieb, ale kto by to počúval dovojhodinové, čo?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
nepocitajte metal!
to ma vzdy vela!
1. Pink Floyd - Echoes ( 23 minut)
2. Opeth - Black Rose Immortal ( tiez nejak tak)
3. Dream Theater - Octavarium (26 minut)
no jo, ale tych 51 minut to nebeatlo..co uz
60 minut song. Nikdy som to nepocul, ale vraj je to vyborna zalezitost.
ps: iba vysvetľujem...
psychedelicky instrumentalny rock.. tazka hudba, ale zaujimava
» www.last.fm/music/Klever/_/...
Dream Theater ma este celkom dlhe pesnicky..
Ale pekna je
ale také Ghost love score je úúúúúúžasnééééééé
hoci má "len" 10:04
..ale najdlhsie co som asi videla bolo 42 hodinove techno...
Opeth-In the mist she was standing cca 14 minut
The sins of thy beloved- The flame of wrath cca 10 minut