Šmárijá, opäť po rokoch sme sa dopotácali do semifinále a už sme majstri galaxie. Slovensko žije hokejom (dnes v priebehu 15 minút počúvania rádia som túto hlášku počul asi 10x)..hlavne že ak zajtra prehráme tak pôjdu vlajočky a patriotizmus do koša.
@stodvacinkar a sak ty jasne ze neprajes slovakom ked mas v profile MLADA BOLESLAV ale nee tak jasne ze sa to zvelicuje ludia su do hokeja zblazneny a ja netusim preco ja mam ovela radsej futbal
@stodvacinkar@mia246 Tak ale zase sa nečudujte, však čo my tu na tom slovenskú máme z čoho by sme mohli tešiť, no poväčšine hovno akurát tak vysokú nezamestnanosť tu máme. Tak toto je jedna z mála vecí čo poteší, že sa nám nejako darí.
@laciskoo s tým súhlasím a tiež nie sme každý rok tak ďaleko ...čiže je dôvod na radosť určite...ja len sa bojím aby po nej neprišlo veľké sklamanie..keďže sú dosť veľké očakávania
@mia246 no mna osobne asi porazi ked skoncime na stvrtom mieste ... to sme mali radsej vypadnut uz s Kanadou keby to tak malo dopadnut... ako na tej olympiade skoro ma jeblo vyhravali 3-1 a prehrali 5-3
@stodvacinkar vždy to tak je, že keď sa darí, slovensko žije hokejom/futbalom/vodným pólom/limpopom... Ale nie sú všetci takí, že fandia len keď sa darí...
ale inac aby som odpovedal na otazku kde je nespravne pouzite slovo..tak moja odpoved je nie,preco by som sa mal opijat?odpiska konec zapasu a je jedno aky bude result,pre mna to zhasne a nebudem sa tym zaoberat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
eh..
strašne sa to zasa zveličuje....tak aby sme neodišli štvrtý ...aj keď aj to je úspech a ja im z celého srdca prajem prvé miesto
Dnes som sa zobudil s hlavou ako balón takže už nikdy viacej ako vždy...
Naši hokejisti sa najebú za celý národ....posledný zápas čo sme vyhrali vyzeral Radivojevič že sa mu bude ťažko nastupovať dnes
ale inac aby som odpovedal na otazku kde je nespravne pouzite slovo..tak moja odpoved je nie,preco by som sa mal opijat?odpiska konec zapasu a je jedno aky bude result,pre mna to zhasne a nebudem sa tym zaoberat.