Iveta Malachovská, to je úplná mindža, nakoniec som o nej aj založil tému A samozrejme celý rad psedocelebrít, čuráci typu Honzík Novotný, Paviel Bruchala, Juraj Bača,...
@mirokic lol.. nikdy by som bol nebol byval predvidal ze sa najde este dakto kto pouziva slowo mindza ..a k teme..rochniak,novotny..a v podstate kazdy koho si vymenoval ...
no tak myslim ze kralovnou je paris hilton. vzhladom asi nie je odpudiva ale blbsieho cloveka svet nevidel. a za nasich neznasam bruchalu (mojsejovcov odmietam uznat za stars)
všetky slovenské (česť výnimkam) a potom tie typu paris hilton a najhorší sú tí tipu zac efron alias freoon...fakt poskodzuje zivotne prostredie proste hnus
Nestarám sa,nech si robia čo chcu,ale nech odomna nechcú,aby som na nich pozerala...Ináč,suhlasím...Novotný..a hlavne...Paviel Rochnyak...A tá čúza Jana či čo to .. Bože...svet taku debilitu pokope nevidel..
@15 nieže by som Banášovú mal v obľube, ale za to že nemá kozy a má krivý nos je menejcenná? Takéto argumenty si môžeš strčiť tam, kde to máš zobrazené na avatare
Co? Slovenska star? to ste kde poculi taky zajeb mi tu mame tak max zname osobnosti... A stars neuznavam, pretoze 90% su len hlupe deticky s prachmy ktore maju v hlave nasrate, ale ludia ich zeru za to, ze sa predvadzaju... Ach sprosta spolocnost...
neuveriteľne ma dokáže vytočiť keď prepínam programy a zrazu uvidím niečo typu Hanah Montana, the Hills a podobné americké sračky kde sa namňa maximálne afektovane vyškierajú až nezdravo rozmaznané deti bohatej americkej "elity" a riešia svoje existenčné problémy...nejdem menovať všetky "stars" lebo by ma roztrhlo
hmm no väčšina už padla ale ešte tu podľa mňa chýba Evka Máziková a Chuck Norris...a Erika Jusíniová....tie nemôžu chýbať na listine najgrc stars...neznášam tie afekty...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ďakujem za možnosť prejavu :p
mojsejovci
malachovska (ale meno ma pekne, ale nie je odtialto - malachov)
rakovska ci ky des
ta dominika z poslednej superstar, taka 15rocna "cica" :-! ako sa vola????