Najhorsi internat na akom ste kedy boli alebo este ste
Umna vedie top 1 internat Ruzomberok pre ziakov obchodnej a umeleckej skoly....... bola som tam len rok ale usla som na podnajom a ta stara komancacka kurva co je jak z VB co to tam vedie tu by som oplula do ksichtu aj po 10 rokoch keby som sla okolo.
Bola som len na dvoch takže ťažko hodnotiť ale SOSOAS DK mal otrasný intrák s oknami kde prefukovala zima, postele boli totálne rozhegané a vyležané, a netreba zabudnúť ani na ten otrasný personal
Na intráku som nikdy nebýval. Ale vedel by som popísať o najhoršom ubytovaní, čo som kedy dostal od zamestnávateľa, keď ma poslal mimo miesto môjho výkonu práce. To bol extrém. Mal som z toho aj fotky, no neviem ich už nájsť bolo to tak 8 rokov dozadu no stále na to spomínam
Bola som na dvoch internátoch, jeden bol prerobený, na pomery internátov úplne v pohode, len čo bolo fakt od veci bola sprcha (s mliečnym "sklom", resp. plastom) uprostred bunky rovno oproti vchodovým dverách do bunky. Druhý bol síce starší, trošku prefukovalo cez okná, ale dalo sa to vyriešiť handrou, hlavne som tam bola sama na izbe, čo som k spokojnosti ozaj potrebovala. Ani jeden nehodnotím ako vyslovene hrozný.
Osobne som bývala iba na MUNI a s tým som bola spoko ale keď som raz bola kuk kamošku na intraku UKF tak to bola fuckt hrôza kuchynka mala podobu školskej lavice umiestnenej random v strede chodby s dvojplatničkou a mikrovolnkou to proste chceš
ja som bola na dvoch a jeden lepsi jak druhy (neni sarkazmus) aj ked tam boli aj ine zivocichy, aj ked mi okno skoro rozbilo hlavu, ale na tej posteli sa mi spalo lepsie jak vo vlastnej!
V Holandsku, vchadzalo sa dnu cez smetisko, aby som bol presny, obrovska garazova skladka, a nie zrovna skladka zeleza, ale vsetkeho pocnuc pouzitych plienok, cez azbestove kusy prepletene zhnitym drevom, az po zdochliny roznych mensich zivocichov ako kuny, tchorTchor a i., ci skysnutu splesnetu napoly rozlozenu zeleninu.. ubytovanie sice bolo 2 poschodia vyssie, no hned pod plechovou strechou, 4 postele, sprcha bez zavesu, proste v kute jebnuta voda.. najvacsi problem bolo ziadne vetranie, len svetelny zvod v strope, bez elektriny a poviem vam, ten zatuchnuty vzduch, vlny zapachu zo skladky, to neviem ani opisat, skor mozno len nechcem.. tie dve poschodia okrem jednej nasej miestnosti boli kompletne zapratane milionom suciastok na vsetko mozne elektronicke, dokonca tam bolo cosi obrovske, co vyzeralo ako motor prudoveho lietadla, co nam nevadilo, problem bol prach, velmi vela prachu a v tom clovek teda spat fakt nechce..
Jo a ta garazova skladka bola vacsinu casu zatvorena a do rana sme tam nevydrzali, utiekli sme
Bola som na dvoch a oba boli v zasade fajn, len prvy (Budec, UK Praha) mal unisex wecka a bolo to divneeee. A momentalne tam vraj maju na sprchovych kutoch uplne priehladne dvere.
Najhoršie bolo asi ubytovanie, ktoré sme mali ako animátori v Turecku - samo o sebe by nebolo zlé, mali sme nové posteľné prádlo aj nové matrace, ale mali sme staré, poschodové kovové postele a kovové skrinky, ktoré vyzerali ako v šatniach nejakej high scholl v USA
Intrák Nová doba v NR bola asi najhoršia celkovo, a akurát stará nezrekonštruovaná izba s nábytkom z roku 1964, čo smrdel jak sviňa ...to nasere, lebo sused mal pritom na tom poschodí zrekonštruovanú izbu s novým nábytkom a nerozhejganou posteľou, čo si už za svoj nábytkový život zavŕzgala teda.. ...matrac bol taký jak válov preležený, kde ma bolel dobre chrbát už hneď po zobudení ...no hnus, to aj tamojšia Mladosť bola lepšia, aj keď býval som tam len v starom ...doma je to veľký luxus už spávať, v tomto som rad, že už tam nespím
Mohol by niekto založiť aj fórum o najlepších internátoch na akých ste boli. Keď som chodievala za kamoškami, tak sa mi veľmi páčila kolej Bedřicha Václavka v Olomouci a kolej Kajetánka v Prahe.
Nebola som na toľko intrákoch, že by som to vedela porovnať
na Kajetánke som bola v samostatnej izbe a páčilo sa mi, že tam bolo fakt ticho, ale na druhú stranu to bolo tak maličkeee potom 17. listopadu mal strašne super priestorné izby, všetko fajn, ale tá kuchynka bola jak za trest (to bola asi pomsta za to, že každý mal svoju.. ale nedalo sa tam hýbať fakt). A myslela som si, že život na intráku je sračka ... ALE potom som videla košický internát na Medickej a tie v Prahe mi proste prišli lepšie a prestala som sa sťažovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
V Holandsku, vchadzalo sa dnu cez smetisko, aby som bol presny, obrovska garazova skladka, a nie zrovna skladka zeleza, ale vsetkeho pocnuc pouzitych plienok, cez azbestove kusy prepletene zhnitym drevom, az po zdochliny roznych mensich zivocichov ako kuny, tchorTchor a i., ci skysnutu splesnetu napoly rozlozenu zeleninu.. ubytovanie sice bolo 2 poschodia vyssie, no hned pod plechovou strechou, 4 postele, sprcha bez zavesu, proste v kute jebnuta voda.. najvacsi problem bolo ziadne vetranie, len svetelny zvod v strope, bez elektriny a poviem vam, ten zatuchnuty vzduch, vlny zapachu zo skladky, to neviem ani opisat, skor mozno len nechcem.. tie dve poschodia okrem jednej nasej miestnosti boli kompletne zapratane milionom suciastok na vsetko mozne elektronicke, dokonca tam bolo cosi obrovske, co vyzeralo ako motor prudoveho lietadla, co nam nevadilo, problem bol prach, velmi vela prachu a v tom clovek teda spat fakt nechce..
Jo a ta garazova skladka bola vacsinu casu zatvorena a do rana sme tam nevydrzali, utiekli sme
na Kajetánke som bola v samostatnej izbe a páčilo sa mi, že tam bolo fakt ticho, ale na druhú stranu to bolo tak maličkeee potom 17. listopadu mal strašne super priestorné izby, všetko fajn, ale tá kuchynka bola jak za trest (to bola asi pomsta za to, že každý mal svoju.. ale nedalo sa tam hýbať fakt). A myslela som si, že život na intráku je sračka ... ALE potom som videla košický internát na Medickej a tie v Prahe mi proste prišli lepšie a prestala som sa sťažovať