Chalani sa často snažia získať si dievča aj komplimentmi. Niektorým však nestačia staré overené klasiky a snažia sa vymyslieť niečo kreatívne, nie vždy im to však vyjde Takže milé slečny a ženy, pochváľte sa aký najhorší kompliment ste dostali?
Ja komplimenty nedostávam. Keď tak len moje vlasy ale to je akoby niekto pochválil napríklad kus môjho odevu alebo doplnku a nie konkrétne mňa. Aspoň to tak neberiem.
Ja komplimenty nedavam, maximalne pochvaly alebo poviem, ze co mi na zene pride zaujimave. Tie trapne americke pick up lines zo sticomov by podla mna zabrali na nejake velmo trapne dievcicky.
@method To funguje preto, lebo uprimne alebo aspon jednoduche komplimenty su tie najlepsie.
raz tu ktosi pisal na nastenku, uz neviem kto to bol, ale ze povedal babe nieco v tom style ze "vyzeras na to ze mas rada vyprazany syr" alebo nieco take
(a kedze mne je z vyprazaneho syra momentalne kvalitne zle, tak som si na to spomenula )
No mne raz sa snažil chlapec vyjadriť, že so mnou si píše najradšej a povedal to v zmysle:"pozerám, kto je online, komu by som napísal... jedna jebavá, druhá jebavá, tretia jebavá, štvrtá jebavá, silvia!"
velmi si nespominam, vacsinou je kazdy fascinovany mojimi ocami, tak na ine veci pocuvam komplimenty malo a teda sa ludia malokedy odrbu... az na toho ozrana pred tyzdnom, pribeh podobny, ako spominala @2 , ze na mna ozran vraj "krasna slecna s modrymi ocami" - esteze ich mam hnede.
@willbebetter to bolo tak ze sme sa bavili nieco o jedle a ona ze "ja mam najradsej vyprazany syr a hranolky, to je u mňa top" a ja že "no vyzeráš na to" doteraz nechápem jak to zo mna vyletelo
raz keď som bola smutná ,že som pribrala ma chcel frajer utešiť a povedať mi že mám peknú postavu..a keďže význam niektorých slov nepozná dôkladne (očividne) tak z neho vypadlo ,že som plnoštíhla (myslel si ,že je to niečo ako superštíhla)
@relieforsaddist tak povedal by som, že závisí to od toho, kedy to dievčaťu povieš. Ak ju na to chceš zbaliť, nič moc, ale povedzme ak si dlhšie s tým dievčaťom, je to o inom.....
@antifunebracka Vsak otazka nepola "akym komplimentom sa ta niekedy niekto najviac dotkol" ale aky bol na tvoju adresu smerovany... si tie neskorsie vysvetlenia pamatam
nie je to kompliment, ale vtedy to bolo dosť vtipné ked jeden starší pán zahlásil mojej spolužiačke počas praxe v dome dochodcov "taká si špatná, ale aj tak by som ťa pomiloval ako to chceš odzadu alebo spredu?"
ako už vyššie niekto spomínal, tak párkrat sa mi stalo "máš pekné modré/hnedé oči" ..mám zelené oči
alebo čo ma najviac zaklincovalo bolo "máš fajné pery, také dobré na fajku"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
alebo bývalý mi povedal, že som ho zbalila na tvar svojej lebky
@cjubou raz začal s peknými rukami a hneď na to to zaklincoval s krivými prstami
@n0win0u : "Pozri na ti noziska a ten krcisko! To je pstros, ne?"
@method To funguje preto, lebo uprimne alebo aspon jednoduche komplimenty su tie najlepsie.
(a kedze mne je z vyprazaneho syra momentalne kvalitne zle, tak som si na to spomenula )
dodnes neviem čo si o tom myslím
ale vzdy zabudnes napisat koniec, lebo som vtedy povedal: Mas pekne ruky, take krive prsty AKO JA
konkretne som mal na mysli ohyb koncov ukazovaka a prostrednika
"nie je to až také hrozné, neboj" - to by ma asi porazilo
a podla mna najhorsi kompliment pre zenu by bol typu: mas super postavu, mne sa velmi pacia zeny pri sebe
@horsiq a bola to @acvd43xa7w ?
Decko chod spinkať je veľa hodín
sak ja na to ani nevyzeram!
alebo čo ma najviac zaklincovalo bolo "máš fajné pery, také dobré na fajku"
sy krasna.....
"Máš krásne kučery ako cibulové krúžky"