Raz som bol tak opitý že som si nedokázal prečítať cestovný poriadok a nevedel som sa dostať do Petržalky, hoci som bol neďaleko Zochovej. No našťastie mi pomohlo nejaké milé neznáme dievča
Strašne sa za to hanbím a dúfam že to bolo posledný raz čo som sa takto doriadil
Bolo to už pekne dávno ale stále sa cítim kvôli tomu trápne ( i keď sa za to nehanbím )
Mala som 15 rokov ožratá pomerne slušne a tak som zavítala k takej partii chalanov asi 20 ročných, s najkrajším z nich som začala chlemtať a následne sme sa išli vypariť.... chcela som s ním sex, spýtal sa na vek, ja že mam 15 a on zhrozený že,, toľko má moja malá sestra " odišiel a potom to bolo celé trápne sa motať okolo tej partie a ešte trápnejšie, že som ich stretávala na mrte párty...
hmm asi žiadny aj keď je to čudné lebo ak si vypijem sem tam a niekde ideme tak vždy som taký odviazaný viac kecám a pod. hlavne s babami som taký že keď nie som opitý tak veľmi ťažko nadviažem nejaký kontakt taký čo by stal aj za to a aby bola aj reč.... No keď som mam v hlave kolotoče tak dokážem rozprávať s každou chválabohu som ešte nič také hamblivé nevyviedol akurát vždy mi potom posielajú na FB kontakt no nepríjmam to
jedna z tých trápnejších bola stáť pred zrkadlom v značne podguráženom stave, rozprávať sa sám so sebou, prudko si nadávať a nevšimnúť si mamku vedľa stojacu. Teda všimol som si ju, asi tak 30 sekúnd potom čo sa ma opýtala či je všetko OK kedy ostala zhrozená čo dokážem vyprodukovať-hotový virtuóz. Keď som sa zľakol, že tam teda niekto okrem mňa je tak som zhýkol" Ech do pi*e ale som sa ťa zľakol" a išiel spať. Ráno som prežil neopakovateľný moment svojho doterajšieho života.
On najtrápnejších tu radšej nepíšem, každopádne je mi tak awkward keď si spomeniem jak som pila vodu z odkvapu, od hladu jedla psie granule, ako som sa raz zobudila o 6tej ráno sama pred podnikom na to, že fízli mi dačo rozprávajú, ako som sa zjebala zo schodov pred celým Koloseom (KE) a tiež @9 som stratila nohavičky
Tak môj suveréne najhorší bol keď som vypila osem dvojitých vodiek a precitla som až v parku ako okolo mňa stoja 4 policajti a potom som precitla opäť až grcajúca na sestričku v nemocnici... Fakt zlé.
vyslopal som celu ceresnu bez brzdy a rozjebal som sa tak ze som dosiel do klubu zapalil si a letel som na hajzel pricom som grcal uz behom cesty. vosiel som ale do zenskych zachodov a vygrcal sa do umyvadla potom ma vyjebali sbskari s cernym pytlom na hlave aby som negrcal vsade okolo seba
no tak dobre napišem to ale je to niečo čo ma dokáže dnes naozaj rozosmiať ale nadruhej strane si pamatam ake to bolo takže ... to aj chápem a často si na to spomeniem ...
boli sme cez jedno leto v štúrove na týždeň na vadaši ... ja s bývalou a ešte s kamošmi ... a mali sme spolu izbu proste a večer sme sa strašne ožrali, doslova ožrali ale ja o dosť viac ako ona a tak sme išli na izbu a ja som pred tým išiel na záchod a pritom ako som si tam sedel tam bol pavúk na stene a ja som ho proste zabil ... vyšiel som zo záchoda neskôr a lahli sme si spolu a ja som ju objal a rozplakal osm sa, ale nie že rozplakal, ja som sa ROZREVAL predstavte si taký ten histerický rev strašne bezmocný a hovoril osm jej že som toho úbohého pavúka proste len tak zabil, že tam bol na stene a ja som ho len tak zabil a za nič nemohol, proste si len žil a nič netušil ... a strašne ma to dostalo samozrejme bol som hrozne opitý ale ten pocit si pamatám dodnes, nevedela ma vôbec utíšiť hovorila mi rôzne veci aby som bol pokojný aj z evolučného hladiska niečo a tak ale ja som proste reval že som toho chudáka zabil ...toto trvalo asi 30 minut a až potom sme zaspali ...
odvtedy sme sa o tom bavili iba raz na druhý deň ale už nikdy viac, trápnejšie som sa nikdy v opitosti necítil ... ale chudák pavúk :/ vždy ked nejakého zabijem niekedy tak si na toto spomeniem
jedol som od smadu cencule,spal som pri vytahu..na schodoch pred bytom... snazil som sa otvorit dvere do bytu asi takych 15 minut prestriedal som vsetky kluce a ked som uz nemal silu tak som to vzdal a spal oprety o tie dvere...ked som sa zobudil zistil som ze som o poschodie nizsie a do oci mi udrela susedova menovka co byva pod nami...a tie tazsie kalibre radsej nekomentujem
Mala som 14, stanovali sme v lese a ja som sa prvykrat opila. Pri lese bola luka a tam sa pasli kravy. Ked mi to uz fakt udrelo, sla som sa do lesa vycikat a tam bola krava. A ja uplne zhrozena som vyletela z toho lesa a kricala, ze balte stan a utekajte, v lese je medved potom neskor som sa rozbehla za tymi kravami na luku, ze ich chcem len pozdravit. Ak by sa za mnou kamarat nerozbehol, asi by som nejaku aj znasilnila
Nie vtipné, ale smutné a trápne...došla som na jeden dom a ako malý sopeľ som nevedela co je alkohol a kamarát XY to hned zneužil a furt do mna nieco lial...noc pokračovala a s tym kamarátom som sa furt stretávala a zrazu bol pri mne úplne blízko a ja spitá ani stať som nevedela poriadne....*preskocim par chvíľ* a potom si len pamätám ako bežím za kamoškou a """šepotom""" -teda som to hučala na cely dom a prekričala som aj hudbu, som jej začala rozprávať ako som sa bozkávala s XY a cojaviemcoeste...ibaže XY si z celej noci nic nepamätá a mysli si, ze som si to len vymyslela a ze som si ho pomýlila a na just všade stretávam tých ľudkov z party a tie divne pohľady ze "to je ta zamilovaná do XY" a" jezis to je ta co sa jej snívalo s XY" a podobne somariny....hohhohiho ale ja mam fotky.
Mam aj horšie ale to nebudem riešiť. Ako som sa ocitla na oslave 25ky a ani neviem ako nikoho som tam nepoznala >
No...pár som ich mal. Vyberám z tých najhorších. Keď som raz ovracal výklad obchodu na námestí, keď som prišiel na párty a za hodinu som ležal pod obraz spitý na zemi vonku (bolo tak -5), keď bol v cudzom meste - mám tam 8 hodinové okno - následne som sa prebral v sprchovom kúte a bol som v dosť zlom stave. Mohol by som pokračovať.... Ale už teraz mi je trápne ... Mal by som sa nad sebou zamyslieť....
Hmmmm veľa takých, ktoré nie sú vhodné pre verejnosť, ale taký najnovší sa mi stal v Trenčíne, keď som sa tak zondila, že som zaspala v dákej herni a zobudila som sa ráno keď už bola dávno vymenená obsluha a ja som sa len čo najsuverenéjšie zodvihla a šla preč
Cikala som vo velmi mladeznickom veku na stanici v oravskom podzamku, normalne uprostred vonkajsej stanice som sa vycikala na zem, to ze okolo stali daki robosi ma vobec netrapilo, a moje dve temne kamaratky svorne grcali na stanicnej lavicke opodial.
A raz som sa vygrcala za postel na jednej chate, a rano som sa tvarila ze vobec neviem z coho to tam tak smrdi ako grcka
Vekom som sa nastastie umirernila a negrcam kade chodim
No raz som sa dobre najebal z tequilly a samozrejme došiel na mňa hlad tak som sa šiel kvalitne nažrať čo sa dialo potom si nejak nepamätám ... prvá spomienka sa mi viaže až na to ako ležím v posteli a mamka po mne huláka že to som sa zas včera ukázal....a ja som jej povedal že neviem o čom hovorí ved som bol v pohode...mamka mi povedala že ked som bol v pohode že sa mám kuknúť vedľa postele...že reku dobre teda...kukol som sa a vedľa postele prázdny kýbeľ a vedľa neho vygrcané hamburger menu
Bolo toho viac, pochopiteľne, ale najčerstvejšia: Na jednej peknej decentnej oslave som si povedal, že budem piť len víno a griotu. Nanešťastie som kombinoval sladké vína červené, ružové, viničkové a k tomu poriadne sladkú domácu griotku. O druhej ráno som spokojne prišiel domov, celý čas pri vedomí s tým, že som sa konečne na párty neopil, víťazoslávne som zaspal. Ráno keď som vstal, izbu som si nespoznal...
Sladký alkohol mi udrel až o štvrtej ráno, vstal som z postele, obrátil dom hore nohami (pozapínal všetky svetlá, pozhadzoval veci z poličiek, zo stolov a všeličo iné, čo sa od opilca dá čakať) a ďalej šiel spať. Ráno som si nepamätal ani sekundu z toho. Nuž, rodinka bola na mňa hrdá!
so spolužiačkou sme šli piť na intrák, osláviť jej narodeniny, vyzeralo to tak, že najviac som ich oslávil ja, takto sa spijem raz za dva roky, od vtedy tvrdé veľmi nepijem, kričal som na vrátnici intráku, meno spolužiaka, ako ho mám veľmi rád a kde je,
spieval som v Lidli, že každý deň je zo mňa iná žena, ovracal som zastávky bratislavskej integrovanej dopravy
respektíve ja si ani nepamätám, čo som robil videl som len nejaké video ako spolužiačka sedí na stoličke a ja okolo nej tancujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale vacsinou to boli len take smiesne kecy,tancovacky a priblble hlášky, inak nic zle.
Strašne sa za to hanbím a dúfam že to bolo posledný raz čo som sa takto doriadil
Mala som 15 rokov ožratá pomerne slušne a tak som zavítala k takej partii chalanov asi 20 ročných, s najkrajším z nich som začala chlemtať a následne sme sa išli vypariť.... chcela som s ním sex, spýtal sa na vek, ja že mam 15 a on zhrozený že,, toľko má moja malá sestra " odišiel a potom to bolo celé trápne sa motať okolo tej partie a ešte trápnejšie, že som ich stretávala na mrte párty...
boli sme cez jedno leto v štúrove na týždeň na vadaši ... ja s bývalou a ešte s kamošmi ... a mali sme spolu izbu proste a večer sme sa strašne ožrali, doslova ožrali ale ja o dosť viac ako ona a tak sme išli na izbu a ja som pred tým išiel na záchod a pritom ako som si tam sedel tam bol pavúk na stene a ja som ho proste zabil ... vyšiel som zo záchoda neskôr a lahli sme si spolu a ja som ju objal a rozplakal osm sa, ale nie že rozplakal, ja som sa ROZREVAL predstavte si taký ten histerický rev strašne bezmocný a hovoril osm jej že som toho úbohého pavúka proste len tak zabil, že tam bol na stene a ja som ho len tak zabil a za nič nemohol, proste si len žil a nič netušil ... a strašne ma to dostalo samozrejme bol som hrozne opitý ale ten pocit si pamatám dodnes, nevedela ma vôbec utíšiť hovorila mi rôzne veci aby som bol pokojný aj z evolučného hladiska niečo a tak ale ja som proste reval že som toho chudáka zabil ...toto trvalo asi 30 minut a až potom sme zaspali ...
odvtedy sme sa o tom bavili iba raz na druhý deň ale už nikdy viac, trápnejšie som sa nikdy v opitosti necítil ... ale chudák pavúk :/ vždy ked nejakého zabijem niekedy tak si na toto spomeniem
Mam aj horšie ale to nebudem riešiť. Ako som sa ocitla na oslave 25ky a ani neviem ako nikoho som tam nepoznala >
A raz som sa vygrcala za postel na jednej chate, a rano som sa tvarila ze vobec neviem z coho to tam tak smrdi ako grcka
Vekom som sa nastastie umirernila a negrcam kade chodim
Ale takých zážitkov bolo celkom dosť
Sladký alkohol mi udrel až o štvrtej ráno, vstal som z postele, obrátil dom hore nohami (pozapínal všetky svetlá, pozhadzoval veci z poličiek, zo stolov a všeličo iné, čo sa od opilca dá čakať) a ďalej šiel spať. Ráno som si nepamätal ani sekundu z toho. Nuž, rodinka bola na mňa hrdá!
spieval som v Lidli, že každý deň je zo mňa iná žena, ovracal som zastávky bratislavskej integrovanej dopravy
respektíve ja si ani nepamätám, čo som robil videl som len nejaké video ako spolužiačka sedí na stoličke a ja okolo nej tancujem