Mala som obdobie, v ktorých sa mi snívali dosť škaredé sny. V každom mi umrela sestra. Vždy som sa jej snažila nejako pomôcť, ale nikdy nie úspešne. Zobúdzala som sa zakaždým s plačom...
6x ma zožral Červ Ničoty, a 6x som tam zomrel.. 6x som vrátil späť čas, ale príliš skoro, až na siedmy krát sa mi to podarilo, a to som brutálnym spôsobom zabil jeho hostiteľku (poskákal po hlave a omlátil jej ju o asfalt), aby som sa zachránil.. našťastie som tým zabil aj Červa Ničoty.. a prečo to bolo také hnusné? predstavte si obrovského bieleho slizkého červa s priemerom ústneho otvoru, či čo to tam mal 2 metre, čo žije vo svojom hostiteľovi a von sa dostane tak, že hostiteľ otvorí ústa, a on v priebehu zlomku sekundy zhltne vcelku a zaživa nič netušiacu obeť
Mne sa snivalo že mi brat zabil potkana ja som mu vynadala, on sa nahneval a potom mi pichol nôž do brucha. Ked som sa rano zobudila bolelo ma brucho presne tak a bola som cela uplakana. Vtipne čo dokažu sny.
To som spal 15 minut... a to sa mi snívalo že som bol v prázdnom meste, a zo zadu sa na mňa zrazu rozbehol kôň... vyskočil na zadné a prednými na mňa dupol. Vtedy som sa zobudil, a od vtedy nemám rád kone.
dosekala som jedného rodinného člena nožom proti ktorému v skutočnosti nič nemám a vlastne som doňho len sekala ale nič sa s ním nedialo, nevedela som ho zabiť...len na tento sen si pamätám ale určite ich bolo viac...
@ragdoll - mne sa v sne často stáva, že chcem niekoho zabiť, ale nedarí sa mi.. mlátim do toho človeka čo sa dá, ale nič mu neni.. alebo ak ma niekto / niečo naháňa, nemôžem behať.. behám ako v spomalenom filme. poprípade ešte do niekoho mlátim, ale nemôžem ho udrieť poriadne - netrafím sa, alebo sa trafím slabo..
Niekto sa v noci vlámal do nášho domu. Bola to postava celá v čiernom. Ja som bol neviem prečo na chodbe. Tá postava tam vtrhla a uškrtila ma. Potom som si uvedomil, že je to sen a už som sa chcel zobudiť ale zrazu som sa ocitol na gauči u nejakej psychologičky. A potom som sa zobudil už naozaj ale s vedomím, že tá čierna postava bol môj otec.
@hunter2 takéto sny zažívam aj ja niekedy, hlavne ide o ten hnusný pocit bezmocnosti. chceš veľmi, ale nejde to... a ešte raz som zažil jeden humusný sen. bol som s kamošmi v parku (vyzeral ako park v KE pri stanici) a nejaký chlapik šiel okolo nás, a ja som sa pozrel na ňho, tuším že som sa mu začal smiať pre nejaku vec. on prišiel ku mne, už neviem ako som sa dostal na zem na lopatky, pozeral na mňa zhora a pomaly púštal slinu z úst na moju hlavu. keď pomaly dopadala na moju hlavu cítil som sa neskutočne slabo, úplne pokorený, bezmocný, umrtvený a neviem čo všetko ešte. totálne ako keby som mal zomrieť. presne. ako keby som mal tam zomrieť. bol to otrasný sen. zobudil som sa spotený a vystrašený ako malé decko. :/
@odhalenybulhar ešte jedna vec ma napadla.. neni to síce kruté, ale ma to serie - keď mám sen, v ktorom viem lietať, tak potom bližšie k prebudeniu, keď viem, že už asi snívam, tak strácam schopnosť letieť..
pre mna je nocna mora, zly sen kazdy sen, ktory mi zostava v mysli aj cez den a mam z neho blby pocit!!! nejde o to csa snivalo ale o ten pocit potom ... nerada som ked mi sen ovplyvnuje zivot
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
potom som už mal aj jeden horší ale @1
nevie dakto, čo to znamená? (vážne sa pýtam)
to je najhoršia realita, nie sen
@lubobs to hej, ale nie v práve pozitívnom zmysle slova