lady gaga pussycat dolls a brutalny slovensky gangsta rap ake to bolo stastie ked som vcera mokla a ked som konecne dobehla pod strechu tak z repraku vedla mna sa ozvalo when i grow up i wanna be famus wanna be a star
Poznám x ľudí, ktorí na smrť neznášajú Lonely..Mne sa to náhodou celkom pozdáva (do tej miery, že nemám potrebu rozobrať na súčiastky rádio, z ktorého to ide, ale dobrovoľne bych si to nepustila)
@kolini , radšej by som sa nechala mučiť inkvizíciou ako ešte raz v živote počuť Jahody zakrákané infantilnou bandou mojich pridrbaných exspolužiačok (blee)
Ja neznášam slovenský rap. Ale konkrétne už nemôžem ani cítiť Pitbull - I know you want me. V Turecku mi to 12 dní púšťali minimálne 4krát denne, ešte aj to tam na tej Vive šlo stokrát a ešte aj spolužiaci to púšťajú 2-3krát denne. Keď ju počujem, automaticky prepínam rádio, to sa už nedá.
Z duše asi nič, ale RIADNE mi liezli na nervy všetky tie pesničky, čo hrali, aby vyplnili medzeru pred Offspringom na budzogáni. To som mal naozaj tik v oku Ale pochybujem, že to malo niečo spoločné s pesničkami samotnými.
hocjaký slovenský rap a tiež tú takú fakt podpriemernú hudbu, kde je odveci text, odveci hudba alebo zlý spev... to nemôžem počuť vôbec... a nechápem, ako tuto oproti nášmu baráku na záhradkách môže niekto takú hudbu počúvať! niekedy mám chuť im to ísť podpáliť, lebo to sa fakt nedá počúvať...
VŠETKY, čo sa teraz "točia" v rádiach. V robote máme pustené celé dni FUN rádio, (lebo ho púšťajú v celom objekte) a mne z tých cca 15 skladieb, čo idú 10krát denne už mesiac je absolútne, ale absolútne na blitie. Ony to niektoré ani niesu zlé skladby, ale všetky sa mi znechutili.
@49 veľmi dobrý tip... poprvý krát som to počul niekedy koncom tejto jari, keď to na autobusovej stanici hralo cigánom z mobilu... dodnes nechápem, čo na tom songu videli, resp. počuli :/
@37 preto si to mal spravit ako my a dojst tam jedine na offspring netusim co vsetko hrozne davali pred nimi..ale aj tak sme este hodinu cakali, kym prisli ale stalo to za to
@psycholilithka , vo mne vrú všetky kvapaliny, len čo na to pomyslím.Niekoľko mesiacov som to musela každú prestávku počúvať vyrevúvané bandou píč (pičí?), to je presne ten efekt, čo u tvojho budíka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
no a všetky tohto typu
Táto pesnička sa mi úplne zhnusila...
A ja zasa Rammstein mám rad, mjú dobré pesničky....
Trhám si vlasy a hystericky plačem, keď toto niekde počujem..(prečo tu nie sú nasrané smajlíky?)
ja keď toto vidím alebo počujem, mám chuť si jebnúť valašku medzi oči alebo jej^^
jahody je skvela vec!
@kolini , radšej by som sa nechala mučiť inkvizíciou ako ešte raz v živote počuť Jahody zakrákané infantilnou bandou mojich pridrbaných exspolužiačok (blee)
ja fakt nemam rad Helenine Oci nepaci sa mi ta hudba co robia, ja to nemozem ani citit
tak za to ze tvoje spolzuiacky su kravy ja nemozem
Ale čo mi naozaj lezie na nervy, a nerozumiem:
a okrem toho, kto napíše takýto text???
I wanna make up right now na na,
I wanna make up right now na na,
wish we never broke up right now na na,
we need to link up right now na na,
napr. takýto text je zaujímavejší, hoci pointa nič moc
Swarming Vulgar Mass Of Infected Virulency
Festering scabs, papillae and pores
Hardened carbuncles, spots and cold sores...
Pick at the scab - septic blood starts to weep
Rip at my face - ruptured growths start to seep
Blackhead and boils, pustular cysts
Chapped commodones, perspiring zits...
Pierce the blane - infected tissue starts to bleed
Diseased and plagued - tumours chew and feed...
...On ulcerated flesh...
...On facial mess...
...On blooming sores...
...On blistering warts...
Squeeze out the blood, the pus I extract
A rancid cocktail, steaming and black
Infested skin, bubbles and bursts
Hackne vulgaris, spluttering pus...
...The swarming mass...
...With acid I attack...
...With razors I hack...
...Bubos, bulging and black...
Squeeze out the blood, the pus I extract
A rancid cocktail, steaming and black
Bursting canker, clustered bullae
Pimples and bones eat me alive...
Gnawing, curdling, swarming flesh
Bubbling, seething, disgusting mess
Smarting, abrased purple and raw
Pustular, vulgar pimples and sores...
The juice is squeezed
Sebum bleeds
Lick the pox
Weals and warts...
- Festering face
- Decrepit and plagued...
Škoda len že noviny som od neho nenašiel, to má hlboký zmysel...
Celkovo však neznášam cigánske odrhovačky ako toto
Pokoj v duši - Jana Kirschner
Beyonce - Halo !
@kokinka , DŽÍZS! Idem si do niečoho kopnúť..
takže konkrétnu nemám..ale techno z duše niemôžem... sorry ľudia