Mne mama zomrela , keď som mala 6 rokow . Zomrela w nowembri a ja som w decembri oslawowala 7 rokow . Doteraz , keď ju niekto spomene . Užaj mám slzy w očiach .
Domdulienka, musi to byt pre teba velmi tazke, ale ver mi su aj horsie veci... ver mi.... Po takych mas nocne mory, nasledky na cely zivot.... a vzdy ked si na to spomenies, tak dovidenia.... chyti ta panika, lapas po dychu.... potis sa.... a prajes si aby si umrela...
Wewo.... jaaaj jak ja lutujem tvojich rodicov. Chudaci sa snazili vychovat ta, cloveka z teba spravit ale nepodarilo sa im to. Musia byt s teba strasne nestastny... chceli mat syna takto maju kkota....
wewo:tomu že chceš aby sme ťa polutovali by som aj uverila že chceš,tomu že ti umrel by som tiež clekom uverila,ale tomu že taqemu bastardovi sprostému by dal niekdo 70miliard eur by som neuverila ani za nič!
ok Daduliqq teraz ti nadavt nebudem ale nabuduce sa uz mozne neovladnem
Katkarinka, prosimta ty uz toto s tym icq nerozorberaj. neni to az tak davno ked si si do blogu zacala pisat veci ako "wewo mi zlomil srdce, na icq mi vyznaval lasku" a podobne. ked som sa uz naastval a navrhol som ze na nete zverejnim icq historiu aby vsetci videli co som ti NAOZAJ pisal, okamzite si blog zmazala.
ja tu historiu stale mam, aj skype historiu, takze ma neser, lebo to tu vystavim a az potom ti tu celu reputaciu (ak nejaku mas) znicim.
okrem toho mam ulozene aj vsetky spravy co si mi posielal na birdz postu, takze pozor na rec, lebo ma uz fakt seres.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Katkarinka:nehaj ho nach je nervozny
Katkarinka, prosimta ty uz toto s tym icq nerozorberaj. neni to az tak davno ked si si do blogu zacala pisat veci ako "wewo mi zlomil srdce, na icq mi vyznaval lasku" a podobne. ked som sa uz naastval a navrhol som ze na nete zverejnim icq historiu aby vsetci videli co som ti NAOZAJ pisal, okamzite si blog zmazala.
ja tu historiu stale mam, aj skype historiu, takze ma neser, lebo to tu vystavim a az potom ti tu celu reputaciu (ak nejaku mas) znicim.
okrem toho mam ulozene aj vsetky spravy co si mi posielal na birdz postu, takze pozor na rec, lebo ma uz fakt seres.
ja baby aj tak nebijem