to ze vobec vznikla SR hymna.vobec sa mi nepaci a ked ju pocujem tak ma ide porazit a vtedy sa celkom hanbim za sr.neviem co s tym spravim lebo ked niekedy budem v zahranici a budu chiet kamosi pocut hymnu mojej vlasti tak sa prepadnem pod zem.
@4 a to je samozrejme najdolezitejsie! u narodniarov je to dnes veru tak, ze co tam po nejakych vulgarizmoch, kradeziach a podvodoch.. hlavne, ze si ctime vlast (a to predovsetkym takym zvlastnym sposobom - hanobenim inych narodov, ale to je uz vedlajsie samozrejme)
@mezomus teraz to budes strkat vsade, vsak? mozes si usetrit tu namahu, my si radi pri kazdej otvorenej teme domyslime, ze "keby tu bol mezomus, urcite by sem drbol ten facepalm"
slovenska hymna stoji...tak isto ako slovensko..za H*******O. srat taku parodiu na stat. ze vraj "stat " ved je to uplne smeisne ta ako deti na misku ked sa hraju a si povedia "tak..a telaz bude toto pleskovisko slovenska republika" skratka trapassssssss
a) nepaci sa ti text? cize by si proste navrhol iny text? - napis svoj navrh, ktory by sa ti pacil
b) nepaci sa ti hudba? melodia? nuz hej, nemusi sa pacit kazdemu, dokazes zlozit lepsiu? inak hymna v ziadnej krajine vacsinou nasleduje hudobne trendy, skor je to o tradicii, kedze taku hymnu pouzivaju stovky rokov
c) nepaci sa ti jej samotna existencia, lebo sa ti nepaci existencia slovenskeho statu, lebo vlastne s nim je spojena existencia hymny? cize sa ti nepaci existencia slovenskej republiky, ze sa oddelila od ceskoslovenska (resp. blbost, tam bola cast hymny rovnaka), tak ze by sa ti nepacilo ze po prvej svetovej vojne sa rozpadlo rakusko uhorsko?
d) mas pocit, ze hymny krajin su zbytocne, vlastne sa ti nepaci ziadna, povazujes to za skrytu symboliku statu, nemas rad stat, milujes anarchiu, najradsej by si zrusil vsetky staty sveta a teda aj hymny?
e) chces zalozit proste nejaku kontroverznu diskusiu, a ina blbost ta nenapadla?
@2 on ti hovorí, že si kokot len preto, že si kokot! ale neboj sa, to že si kokot nieje až také zlé. totiž, ty si taký ultimátny kokot, že tu vypisuješ totálne pičoviny a ešte si na to aj hrdý a urážaš sa, že ťa niekto nazve pravým menom. totálny monster fail
ešte že si fake lebo už by som si musel myslieť že si retardovaný, už fakt nevieš čo máš písať, o hovnách ti zakázali tak píšeš taketo kokotiny. Človek ktorý sa hambí za vlasť a symboli vlasti by mal prestať fetovať alebo odísť dopiče....
mne sa v celku všetky hymny zdajú dosť na jedno kopyto, ale nie sú zlé..teda okrem americkej...ja keď počujem americkú mi je buď do plaču abo na rehot z toho čo tam vybľakujú
Tvoja chyba je taká, že máš obmedzený pohľad do minulosti a evidentne trpíš aj limitovaným chápaním. Hymna je dobrá. Pekne vystihuje to, o čom sme vždy snívali, resp. naši predkovia.
@18 tu, ale inde dal ten isty ten isty obrazok a dik za slusnu reakciu dnes ma uz dakde par ludi pekne totis vytocilo az som sa neovladol no..co uz..obcas sa stava ( aj ked mne len teraz prvy krat )
@53 podla mna jeho nazor nieje obmedzeny. ma pravdu! ved si pozry napriklad ked hra hymna na zever vysielania na stv, ake veci pritom ukazuju...nejaku dedinu, zrucaninu hrahu,dalsi hrad a dedinu, kopce, a lesi a nejaku rieku co ide cez les. tak co si maju mysliet o slovensku ludia v zahranici?1 ze tu chodime v krojoch a zijeme ako v dobe "kamenej" . to ked tu bola na nesteve rodina, tak boly "sokovany" ze ako sa mi tu dobre mame . k tej hymne este...si pozry napriklad rusku hymnu a co je tam na videu- ukazuju modernu krajinu. na slovenskej- len nejake dediny a zrucaniny + les a vodu. tak aki je potom obraz slovenska v zahranicii???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Mozno stevna nenaučili že nadavať je neslušne ale naučili ho asi ctiť si vlasť !!!!
len PRECO sa tebe nepaci?
a) nepaci sa ti text? cize by si proste navrhol iny text? - napis svoj navrh, ktory by sa ti pacil
b) nepaci sa ti hudba? melodia? nuz hej, nemusi sa pacit kazdemu, dokazes zlozit lepsiu? inak hymna v ziadnej krajine vacsinou nasleduje hudobne trendy, skor je to o tradicii, kedze taku hymnu pouzivaju stovky rokov
c) nepaci sa ti jej samotna existencia, lebo sa ti nepaci existencia slovenskeho statu, lebo vlastne s nim je spojena existencia hymny? cize sa ti nepaci existencia slovenskej republiky, ze sa oddelila od ceskoslovenska (resp. blbost, tam bola cast hymny rovnaka), tak ze by sa ti nepacilo ze po prvej svetovej vojne sa rozpadlo rakusko uhorsko?
d) mas pocit, ze hymny krajin su zbytocne, vlastne sa ti nepaci ziadna, povazujes to za skrytu symboliku statu, nemas rad stat, milujes anarchiu, najradsej by si zrusil vsetky staty sveta a teda aj hymny?
e) chces zalozit proste nejaku kontroverznu diskusiu, a ina blbost ta nenapadla?
Mozno som patriot, ale mne sa naša hymna páči, považujem ju totiž za najkrajšiu.
ale slovenska nieje az tak zla, mohlo byt aj horsie
ved si to precitajte co napisal je vidiet ako to je pisane ze to ani nemysli vazne len sa robi zaujimavy
Naša hymna je krásna!!
podla mna...hymna je krasna..a to ani narodovec extra niesom.mne sa na slovensku paci malo veci...ale slovenska hymna je asi ta naj zo vsetkeho.
text-genialny
melodia-uzasna
zmysel hymny-konecne sa za svk nemusim hanbit aspon pri nej
..mna skor nasere ked sa narod prezentuje pred svetom(napr.v sporte)ako absolutna zberba kktov(neodpustil som si tu nadavku sry)
apropo..uz sisi prelozil hymnu USA???...skus...
Skús prísť s niečím iným, novým, lepším a potom sa môžeme baviť
radsej nech sa odstahuje ked sa mu nepaci .....