ale reálne, ukážkvý príklad je "čumím na fb a padla si mi do oka, tak takhle trapně píšu..., tak, tak když tak se ozvi a případně se nezlob za napsání. Ahoj" aj keď to asi nie je úplne pick up line ale robí to veľa chlapov, že sa OSPRAVEDLNIA za to, že mi píšu alebo sa hneď v prvej správe nejako zhodia to má protistrana akú motiváciu odpovedať? na 99% percent takýchto správ podľa mňa nemáš šancu dostať akúkoľvek odpoveď
@fury prepáč, ale podľa mňa je tiež odvecí ak sa s niekym bavím po slovensky a on/ona má potrebu každé druhé slovo nahradiť anglickým, keď som to počul v BA u jednej slečny, tak sa mi dekel obracal... a žiaľ tam týmto syndrómom trpí dosť veľa mladých.
@openmindedfreak tak ja som napr žila v Londýne a tá angličtina sa so mnou odvtedy ťahá a keďže ju používam aj po návrate, často krát sa mi stane, že mi skôr napadne slovo po anglicky, ako po slovensky. Takže nie u každého je to nejaký "cool syndróm".
@fury to nie je o nechapani ci chapani, to je o materinskom jazyku a lubozvucnej slovencine... prip. o tom, ze niektori nevedia najst vhodne slovenske ekvivalenty, pretoze im asi slovná zasoba nestaci...
@openmindedfreak prečo by som musela? Keď každý deň používaš nejaký jazyk je normálne, že ti počas reči napadnú cudzie slová, ale to asi nepochopí niekto, kto hovorí celý život iba po slovensky, že..
@hetfield bože to co s tým má? Nehovoríme predsa o tom, ze sa vrátim zo zahraničia a už iba po anglicky budem hovoriť cely život... Vy ste tu všetci takí extra slovenskí, že niekto sa ozve po inom jazyku, tak už je zle.
@mobscene_69 ty ma tuším nejak dobre poznáš, mám precestovanú štvrtinu sveta a tým nemyslím letiská. A k tomu, že používam celý život jeden jazyk sa snáď ani nejdem vyjadrovať, mi príde, že sa urážaš ako malé decko pre úplné banality... ani to nebolo mierené na teba, no žiaľ si sa v tom našla.
@openmindedfreak neurážam sa, odvodila som to len z tvojej reči, nechápem čo ti také môže vadiť na tom, že niekto kombinuje jazyky, hlavne ak si taký scestovaný? Chápem, že ti to mohlo vadiť u niekoho, kto to robil naschvál a preháňal to, tak na to som reagovala že nie každý je s tým tak..
@fury ty sa hadas? ja nie ja diskutujem... nikdy sa nehadam... @Mobscene_69 to akoby som tu v BE alebo L pouzival v komunikacii sem tam slovenské slová
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale reálne, ukážkvý príklad je "čumím na fb a padla si mi do oka, tak takhle trapně píšu..., tak, tak když tak se ozvi a případně se nezlob za napsání. Ahoj" aj keď to asi nie je úplne pick up line ale robí to veľa chlapov, že sa OSPRAVEDLNIA za to, že mi píšu alebo sa hneď v prvej správe nejako zhodia to má protistrana akú motiváciu odpovedať? na 99% percent takýchto správ podľa mňa nemáš šancu dostať akúkoľvek odpoveď
ok teraz vážne....neviem o ničom špeciálnom možno iba o človeku chcel dostať mačičku do tatier za klobásy
- ahoj, ty vyzeráš, že trafíš sama domov
- to rozhodne áno
- tak potom nič, prepáč
@Mobscene_69 to akoby som tu v BE alebo L pouzival v komunikacii sem tam slovenské slová