Tak podelte sa o vase najhorsie rozchody, alebo o najhorsie rozchody vasich kamaratov a kamaratiek, alebo aspon ked take nepoznate, tak sa skuste zamysliet nad tym, aky najhorsi rozchod by sa dal zazit Nieze by som naberal inspiraciu, ale s odstupom ca
Pre mňa teraz je najvtipnejší rozchod keď som vtedajšiemu frajírovi čosi vyzjapovala v meste a na vlakovej stanici a rozišli sme sa a ja som plačkala ako blázon
Ešte teraz sa cítim trápne keď si na to spomeniem. Neni to také hrozné ale trápne určite.
nezažila som ich až tak veľa :ehm: tak napríklad som raz ostala aj na noc, prvý a posledný krát, no a na druhý deň mi dotyčný poslal správu, že maj sa mažem si ťa, už to s tebou nemá význam
Moj jediny vtipny rozchod bol zo vztahu o ktorom som ani nevedela ze bol akoze hej parkrat sme boli spolu vonku, pusinky a za ruky ale mala som asi hm... 15, videli sme sa dokopy 4x tu v bratislave a raz rano mi po vecernej prechadzke napisal sms ze - nas vztah nema vyznam - lebo som vtedy este nebyvala v ba akoze solidne som sa na tom vtedy smiala
Prv som dostala kopačky ja, bolo to presne na Štedrý večer.. a potom sme sa dali zase dokopy...
a tak dostal kopačky on..o rok neskôr, na Nový rok. Muahahahaha.
vtedy mi to vtipné neprišlo,ale teraz sa už smejem.
Hmmmmm. Celkom vtipné bolo, keď mi bývalý poslal SMSku s textom niečo ako "Marienka si super, milujem ťa" (nie, nevolám sa Marienka). A ja som mu potom poslala SMSku s textom že "Rozišli sme sa s *meno*". Neviem ako on, ale ja som mu to vážne poslala omylom
Iný bývalý mi pri rozchádzaní povedal, aby som mu priniesla plyšového psa, čo mi kúpil a keď som mu ho podala, rovno ho šmaril do koša pri Tescu. Potom sa ešte tak rok-dva intenzívne nevedel rozhodnúť, či ma miluje alebo nenávidí... vtedy mi to ani až tak vtipné neprišlo, až teraz.
@method je pravda,že som mohla počkať ešte taký deň,ale už sa nedalo,musel to byť práve ten Nový rok.. (a nie,nebolo to plánované,jednoducho tak to vyšlo. )
Po 4,5 rokoch cez skype (bola som v zahranici ale still..) to by bolo cele na knihu vlastne lebo hej vzhladom na vsetky okolnosti si horsi rozchod predstavit neviem ale vzhladom na moje sukromie to tu pisat ani nejdem
vlastne mi ešte jeden napadol... v jeden slnečný deň, kedysi v temných dobách, keď boli bohovia malicherní a krutí, som sa rozišla s chlapom SMSkou, že "Už ťa neľúbim" a teraz nedávno som sa dozvedela, že on vtedy práve sedel v práci na WC a čučal na to ako puk. Tá predstava je priceless. What a shitty situation (haha lacný humor).
ten môj bol najhorší, ak by som to mohol vrátiť chcel by som aby sa stal inak ... proste sme sa slovne rozišli ale trávili psolu čas ďalej ... a zo dňa na deň sa prepla a začala chodiť von aj s niekym iným (za mojich chrbtom) a dozvedel osm sa to až neskôr ... a počas toho som sa snažil aby sme sa vrátili k sebe (počas toho čo som nevedel že ona už vymyšla niečo ine) no neviem si predstaviť horší scenár bolestivejší ešte, + k tomu so mnou spala a medzi tým sa stretavala s ním kks zas mi stúpa tlak keď si na to spomeniem, no dobre ...
Hm, neviem. Rozchod som nemal, teda v tom pravom zmysle, trochu zabolelí keď najlepší kamarát povie človeku že ho už nepotrebuje vidieť. Neočakavane.
Najhorší rozchod je ten, pri ktorom sa jedná strana necíti pri konci, no druhá strana to vzdá. A nakoľko je dosť pravdepodobné, že môj terajší prvý vzťah v budúcnosti stroskotá, je to zvláštne, lebo si ani neviem predstaviť čo by mohlo byť dôvodom. No ak by som sa mal rozísť, chcel by som aby to bolo odcudzením sa a pomalým ochladnutim citov. Ja veľmi prežívam tieto sociálno-psychologické drámy, tak neviem...najhorší efekt rozchodu je osamelosť a tej sa snáď vyhneme.
@method ono to do konca veľa ľuďom príde normálne ... veď čože veď sme spolu už nechodili ... lenže sme sa správali k sebe ako keby sme, preto osm sa ešte snažil o to aby sa to zmenilo ... no a bol som na ožieračke v mlynskej kde som mal možnosť mať niečo viac s niekym ale, nemohol som a dotyčnej som vysvetlil že kvôli bývalej nemôžem (to už sme spolu neboli) a keď sme spolu potom sedeli na čaji a rozprávali sa, pýtala sa ma ako bolo v BA a povedal osm jej proste čo sa stalo a jej reakcia bola : ,, no, ja neviem ako by som sa zachovala na tvojom mieste,, .... ja som sa proste musel zodvihnuť a isť na wecko lebo mi až slzy vyšli ... no a od vtedy som rád že už s §ou nie som, pretože evidentne je to úplne iný človek ak´ho som videl
@method jj hlavne v 15tich to uz je ako keby sme spolu mesiac spavali
inak mas pravdu, s odstupom casu mi uz aj ten prvy najhorsi rozchod pripada mierne vtipny, hlavne pre to ako moze jednemu chlapovi prepnut ked uvidi celulitidovu brazilsku rit
neviem, či mám alebo nemám byť rada, že ja som takéto trápne rozchody nezažila lebo som nezažila zatiaľ žiadny :3
ale celkom vtipné bolo, keď sme sa asi v 14tich dávali s jedných chalanom už dokopy, proste ostatní to už tak brali akože sme spolu.. aj našej spoločnej kamoške proste hovoril, že ma ľúbi atď. .. len on proste nič neinicioval, tak som si povedala, že sa toho chopím, aj keď to bolo pre moju (vtedy oveľa viac introvertnejšiu) povahu dosť ťažké .. ale on mi povedal, že si to nevie predstaviť (nekonkretizoval, že čo presne) a tým to skončilo.. a tak zostalo moje zaľúbené srdiečko ubolené
bola som u neho doma a zoznamil ma s rodinou bola som tam tri dni a ked sme mali ist od neho k nam na tyzden (mali sme kupene listky na vlak vsetko aj sa zbalil ) tak zacal plakat na zastavke na mhd co nas mala odviest na vlakovku ze ma velmi miluje a tak .... ked sme vystupili z mhd dal mi darcek na narodeniny a ze on to neda ze on so mnou ist nemoze dotiahla som ho az na vlakovku tam povedal ze ma len odkopne na vlak ze budeme len kamarati ze on to neda ked som nastupila do vlaku a on stal na nastupisti povedal ze : pusu prosim este jednu pusu a ja som bola ako prikovana o zem a len som zakrutila hlavou ze nie ze nemozem vystupit a nevydrzala som to a zacala plakat zavreli sa dvere a ja som sa pomaly zacala zosypavat ale nastupil cez dalsi vozen a ze ide tak som zacala urevana hladat miesta ale bola som taka mimo ze som presla okolo nich dvakrat a furt som nevedela kde to mame miestenky tak som presla na koniec vozna a tam boli este otvorene dvere a on zrazu ze on ide prec ale nakoniec nas sprievodkyna usadila a on zacal rozpravat ze budeme kamarati a ze vsetko bude skoro take iste a celu cestu toto celu cestu som revala sprievodkyna za mnou chodila a vzdy ma pohladkala ze nech neplacem nakoniec sme prisli do cielovej stanice a ostal u nas ten tyzden a nakoniec sme zostali spolu a vsetko si vyrozpravali takze neviem ci to mam ratat ako rozchod na par hodin alebo nie ale no bolo to pre mna dost zle lebo som to vobec necakala ...... tooo je ten najhorsi rozchod asi kvoli tomu ze tam stale boli aj su city
ale tak ked najvtipnejsi taaaaak som mala jedneho chalana a dost sme sa odcudzili a ochladli city hlavne na mojej strane a ked sme sa dva tyzdne nebavili tak mi len napisal na fb ze sa rozchadzame .... a ja ze oh really ???! to by ma vazne nenapadlo
Po dvoch rokoch vzťahu ma podviedol...moje najhoršie obdobie, bola som s nemocnici, skolabolala mi mamča, brat sa dostal do nemocnice, nestihla som vlastnú stužkovú a v tom pozriem na jeho facebook a on si tam píše s inou, boli spolu počas toto, ako som ja bola v nemocnici na chate a zaľúbili sa do seba a bláá bláá....rozišli sme sa v prvý deň, keď som prišla domov, pretože sme sa nechceli rozíjsť cez net a zhodou náhod to bol deň, kedy sme spolu boli presne dva roky...velice v skratke (neskôr môj príbeh v blogu rozpíšem)
keď sa so mnou za neho rozišiel jeho najlepší kamarát, ktorý si to užíval lebo na mňa vždy žiarlil, že je so mnou viac ako s ním a potom už len, že po 2 a pol roku cez fb a po pár stretnutiach keď som nevedela že spolu chodíme a snažil sa mi to tak matematicky vysvetliť, ale mne nikdy matika nešla takže doteraz tomu nechápem
ja sa rozchdzam uz rok a pol. teda uz ani nie ale stale sme v kontakte a uz to vidim ako mi za 2 mesiace bude zase hovorit o nasej spolocnej buducnosti a potom za dalsi mesiac sa na mna urazi pre nic. Omygosh.
Ale tak zvykla som si no co.
Tak ja som zažil jeden vážne blbý rozchod ..ale ako netýka sa to vzťahov raz som behal po meste a rozišiel sa mi zips na rifliach ...po asi 3ch hodinách behania po meste a neustálych pohľadov kadekoho tam kde nemá mi to došlo ,ešte dobre že nechodím na ostro ako podaktorí jedinci
my sme si dali pauzu, medzitym my napisala ze sa chce stretnut tak som jej odpisal "ale prosim ta si len obycajna osrata pica, zrela na potrat, neotravuj a nespamuj mi telefon, skap!"
myslela som si že sme len kamaráti no on asi nie a po 3 týždňoch každodenného chodenia "von" aj s našou partiou mi poslal odkaz po mojom otcovi, citujem: Už ťa nemilujem a máš kopačky!
Otec mi povedal že mu ešte prízvukoval nech mi to povie takto a nech sa nepomýli. Obaja sme boli v šoku. Len neviem kto viac, stále sa na tom smejem
Ja som mal zle rozchody len pocas mojich teen cias. Napriklad som dostal kopacky za to, ze som s nou nechodil slopavat do mesta (obdobie, kedy sme sa s mamkou zrovna dostali z ulice a nebolo moc prachov na rozhadzovanie) a podobne "zmysluplne" dovody.
Ale rozchody tych vaznejsich vztahov boli ok. Napriklad pri tom poslednom sme si este zmontovali chleba vo vajici popri tom ako sme revali
Podla mna uplne najhnusnejsi, najzbabelejsi rozchod je textovkou. Clovek co to spravi je pre mna bezducha nula (odpustam to jedine nedozretim pubertiakom)
no, ten co sa so mnou tahal viac nez rok veru bol kvalitne destruktivny. ale ani ten, po ktorom som nebola schopna navazovat vztahy dalsie dva roky tiez nebol fajn.
Zacalo sa to nevinnym stretnutim, vymenenim cisel a dalsimi a dalsimi stretnutiami, ked sme po troch mesiacoch zistili, ze sa lubime. Vtedy mi to povedal jasne do oci, no ja som este nebola tak pevne rozhodnuta, aby som mu neskor neublizila. Asi po tyzdni som sa od kamosky dozvedela, ze spolu chodime, ale dobre, no po niekolkych dnoh sme obaja uz bez seba nevedeli ani vydrzat, poznate tu 'zavislost', ze? Lenze akosi...sa nam cas byt spolu kratil kvoli mojim rodicom a tak si zacal fyzicky ublizovat, co som sa dozvedela az neskor. Ked som videla jeho jazvy na zapestiach a bruchu, bola som v soku. Slubil mi, ze to uz viac neurobi. Lenze, urobil. Asi o dva tyzdne, ked sme spolu nemohli byt niekolko dni. "pristihla" som ho priamo v kupelni, ked mal znovu cerstvo dorezane ruky. Objala som ho a povedala mu, ze ak to este raz urobi, tak sa zacnem rezat aj ja a rozideme sa. Suhlasil. Samozrejme, neskor sa tu vyskytol problem zvany SMS-ka. Jeden idiot este z byvalej skoly mi napisal spravu typu 'chybas mi, laska ' prave vo chvili, ked moj mobil drzal prave on. A kedze je az prehnane ziarlivy...zabudol na dalsi slub a odpadol po tom, co sa znovu dorezal. Ked sa prebral, stala som nad nim a cakala, kym nico povie. On na mna len pozeral, ako male dieta ktore urobi nieco zle. A tak som mu povedala epicku vetu: "Rozchadzame sa."
hned potom zacal plakat a prosit ma ze to uz neurobi. Takze to vlastne bol len taky akoze rozchod a tak sme od marca minuleho roku spolu :3
@viky58 Ako je to v podstate šťastný koniec... ale nehnevaj sa ja by som tomu vážmu vťahu moc neveril... Nemyslím že vám to dlho vydrží ... takíto ľudia si moc nevážia čo majú, keď dokážu sebe ubližovať...
@wistingher prave z toho som bola zufala... On nemal moc pekne detstvo, tyranie, bitky a podobne...neveril by si, co vsetko mu jeho otec urobil, ake choroby mu hrozia... A dufam, ze co najdlhsie
@104 Mám pocit, akoby som si prečítala nejakú infantilnú "love story" v Kamarátovi.
Rezať sa a zámerne si spôsobovať fyzické ujmy, aby som si dokázal, že som ešte väčšie nič ako za normálnych okolností, áno, aj toto sú deti "novej doby". @105 Takým to nedôjde nikdy. A ja neviem, že či sa mám na takých smiať alebo plakať....
@viky58 Ja len viem, že pokiaľ sa rozídete po dvoch- troch rokoch alebo neskôr tak budeš v takej depke, a v zmiešaných pocitoch, ľútosti,naštvanosti,"ako som mohla byť taká hlúpa" a podobne ... a najhoršie že potom nebudeš nikoho vedieť mať rada dlhú dobu.
Alebo potom môže to byť takisto jeden prípad ako ... On pije, fetuje, vyhráža sa smrťou, fackuje ma , ale ja ho milujem, on to tak nemyslí, on ma tiež miluje a ja jeho...
--------- a keď vidím ako tu takéto niečo začína tak ti to píšem... nijak ti to nepomôže ale len aby si vedela na čom si poprípade.
Ale keď už si sa rozhodla tak držím palce nech ťa nevyužíva len.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
116 komentov
Ešte teraz sa cítim trápne keď si na to spomeniem. Neni to také hrozné ale trápne určite.
a tak dostal kopačky on..o rok neskôr, na Nový rok. Muahahahaha.
vtedy mi to vtipné neprišlo,ale teraz sa už smejem.
Iný bývalý mi pri rozchádzaní povedal, aby som mu priniesla plyšového psa, čo mi kúpil a keď som mu ho podala, rovno ho šmaril do koša pri Tescu. Potom sa ešte tak rok-dva intenzívne nevedel rozhodnúť, či ma miluje alebo nenávidí... vtedy mi to ani až tak vtipné neprišlo, až teraz.
(must listen chorus!!!)
nechcem to už nikdy zažiť ni nič podobné
@melancholik klasika. zazil som aj horsie
Najhorší rozchod je ten, pri ktorom sa jedná strana necíti pri konci, no druhá strana to vzdá. A nakoľko je dosť pravdepodobné, že môj terajší prvý vzťah v budúcnosti stroskotá, je to zvláštne, lebo si ani neviem predstaviť čo by mohlo byť dôvodom. No ak by som sa mal rozísť, chcel by som aby to bolo odcudzením sa a pomalým ochladnutim citov. Ja veľmi prežívam tieto sociálno-psychologické drámy, tak neviem...najhorší efekt rozchodu je osamelosť a tej sa snáď vyhneme.
nechcel, ženy sú zlo
inak mas pravdu, s odstupom casu mi uz aj ten prvy najhorsi rozchod pripada mierne vtipny, hlavne pre to ako moze jednemu chlapovi prepnut ked uvidi celulitidovu brazilsku rit
ale celkom vtipné bolo, keď sme sa asi v 14tich dávali s jedných chalanom už dokopy, proste ostatní to už tak brali akože sme spolu.. aj našej spoločnej kamoške proste hovoril, že ma ľúbi atď. .. len on proste nič neinicioval, tak som si povedala, že sa toho chopím, aj keď to bolo pre moju (vtedy oveľa viac introvertnejšiu) povahu dosť ťažké .. ale on mi povedal, že si to nevie predstaviť (nekonkretizoval, že čo presne) a tým to skončilo.. a tak zostalo moje zaľúbené srdiečko ubolené
@melancholik lenze je kopu fasa bab, akurat, ze asi ty si vyberas tie take no! tam je pes zakopany! zmen filter a otvoria sa nove moznosti vyberu
ale tak ked najvtipnejsi taaaaak som mala jedneho chalana a dost sme sa odcudzili a ochladli city hlavne na mojej strane a ked sme sa dva tyzdne nebavili tak mi len napisal na fb ze sa rozchadzame .... a ja ze oh really ???! to by ma vazne nenapadlo
možno
no
a ďakujem
!
kretén :ehm:
ale dnes sa už na nom bavím,kedže mi vypisoval že ma chce spat, no to víš
Ale tak zvykla som si no co.
Rozchod číslo 2: Po niekoľkých mesiacoch chodenia ma úplne odignoroval.
Ale ako čítam vyššie tak toto moje nie je nič tragické
Otec mi povedal že mu ešte prízvukoval nech mi to povie takto a nech sa nepomýli. Obaja sme boli v šoku. Len neviem kto viac, stále sa na tom smejem
Ale rozchody tych vaznejsich vztahov boli ok. Napriklad pri tom poslednom sme si este zmontovali chleba vo vajici popri tom ako sme revali
ale najviac ma bolelo to nepovedane, ked som namiesto vysvetlenia dostala ignor
keď sa motor zas doj€be.
hned potom zacal plakat a prosit ma ze to uz neurobi. Takze to vlastne bol len taky akoze rozchod a tak sme od marca minuleho roku spolu :3
Rezať sa a zámerne si spôsobovať fyzické ujmy, aby som si dokázal, že som ešte väčšie nič ako za normálnych okolností, áno, aj toto sú deti "novej doby".
@105 Takým to nedôjde nikdy. A ja neviem, že či sa mám na takých smiať alebo plakať....
Alebo potom môže to byť takisto jeden prípad ako ... On pije, fetuje, vyhráža sa smrťou, fackuje ma , ale ja ho milujem, on to tak nemyslí, on ma tiež miluje a ja jeho...
--------- a keď vidím ako tu takéto niečo začína tak ti to píšem... nijak ti to nepomôže ale len aby si vedela na čom si poprípade.
Ale keď už si sa rozhodla tak držím palce nech ťa nevyužíva len.
ale vzdy ma trapilo to nepovedane