Ahojte, chtela bych vas poprosit o pomoc. Nevite prosim nekdo nahodou, kde bych mohla v Bratislave sehnat nejake kozene naramky. Kde je nejaky obchod. Nikde to totiz nemuzu najit. Dekuji moooc
@girafeee Tak to bych ti doporučil Rainforest, mají tam opravdu ledacos. Najdeš ho hned u hlavního vchodu do Auparku. Jenom si nezaměň Aupark a Avion. Aupark je na Petržalce a Avion jinde. v Avionu toho tolik nenajdeš
a v meste mas tiez jeden, kusok od Bibiany, odtial mam ja par takych naramkov....ale teraz si nespomeniem, ako sa ten shop vola....ale najdes ho....Kedysi byval aj v starej trznici, ale neviem ci ho uz nezrusili.....aaaaaaaaaaaaaaa volal sa Etno Samba
nie som pôvodne z BA.. kde v ba nájdem obyčajnú galantérku? tiež čosi potrebujem.. ale nie hotové veci.. vlna, bavlna, rôzne gorálky, šnúrky.. kde to nájdem?
@plarika no galanteriek je plna kopa, rovno dve su na Zahradnickej, pri Justicaku, jedna sa vola Motyl...a dalsia je skoro pri medickej zahrade na dunajskej...dalsia pri dvoch levoch...
a tie obchody...na Michalskej je Victorka, dalsi shop je pod urovnou chodnika na Heydukovej, dalsi na Tobrucskej...Dalsi oproti Dvom levom na spitalskej A este jeden je na Zahradnickej oproti Protetike (ortopedicka nemocnica)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
inak jedneho casu som chodil do pezinku pozerat tam je fajnovy obchod
a tie obchody...na Michalskej je Victorka, dalsi shop je pod urovnou chodnika na Heydukovej, dalsi na Tobrucskej...Dalsi oproti Dvom levom na spitalskej A este jeden je na Zahradnickej oproti Protetike (ortopedicka nemocnica)
Aupark - Rainforest, ale je mrte drahy
v Starom meste skoro pri Novom moste - Ethno Sumba
na Kriznej ulici - Ethno Sumba
Autobusova stanica Nivy - na chodbe, kde su obchody smerom k nastupistiam