kamosom vacsinou daruvavam kondomy, ale raz som jednemu dal rucne vyrezavaneho dreveneho slonika modrej farby, ktoreho som dostal na krete od africkeho kuchara uz neviem s akej krajiny. Tych slonikov je mylsim, ze 7 a kazdy je inej farby a na nieco ine.Ja som dostal modreho, ktory prinasa stastie....o rok som ho daroval tomu mojmu kamosovi na narodky.
mna raz dostala priatelka ked mi dala na meniny detsky bager do pieskoviska to som ostal ze wtf som sa nezmohol na slovo potom ho nasiel moj maly brat a od vtedy som ten bager uz viac nevidel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
mna raz dostala priatelka ked mi dala na meniny detsky bager do pieskoviska to som ostal ze wtf som sa nezmohol na slovo potom ho nasiel moj maly brat a od vtedy som ten bager uz viac nevidel
a ide hlavne o to, ze s kym umyslom a priciny sa daruva.. hoci i pero potesi ak je z lasky..a ani dom nestaci, ak je to len aby bolo..
"true story" as barney uses to say