Zivot ma naucil, ze ked otvaram nejaky pofiderny link, kym sa mi nacita(respektive hned co nan kliknem) prekliknem sa na inu kartu, pripadne stisim zvuk- vidim ze sa mi to oplatilo
robím to podobne ako páni nado mnou, ale silne si uvedomujem, že tieto linky by mali zakazovať, alebo nejako trestať, alebo ja neviem čo,pretože sa veľmi rýchlo môže stať, že si to bez upozornenia otvorí človek so slabším srdcom a potom sa na tom nejaký faganisko (ktorý tiež pri prvom otvorení pustil do gatí, pretože to je celkom normálne, reflexívne sa zľaknúť keď niekto na teba vyskočí, začne to blikať a hučať ti do ucha) bude doma rehotať, neuvedomujúc si, že to otvoril človek s epilepsiou, alebo nejakou poruchou, a že zdravie toho človeka má na svedomí.
Neznášam týchto frajerských blbečkov, ktorí si myslia, že sú strašne cool, keď si z tohto urobia srandu. Mali by ste sa naučiť používať inteligentný humor, deti. Pretože kto toto považuje za vtip, je mimo záber môjho pochopenia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@neviem556 si chory
ejmn!
ano ano som rebel a schvalne neposielam ženu... budem msueť porozmýšľať a svoju riť semd avať nebudem...
Neznášam týchto frajerských blbečkov, ktorí si myslia, že sú strašne cool, keď si z tohto urobia srandu. Mali by ste sa naučiť používať inteligentný humor, deti. Pretože kto toto považuje za vtip, je mimo záber môjho pochopenia...