hm nejak si neviem spomenuť... možno dekedy dávnejšie ked sme s kamošmi robili sabotáže v kostole... už to nieje čo bývalo... akurát zdravotne nasledky ostali...
na koncert 30STM v Prahe...pred dvomi rokmi to bolo cca, na to nikdy nezabudnem a ešte na jednu dnb skoro pred rokom, to bolo celkom neplánovane ale bola to pecka
po každy krát ked som navštivila Anglicko,potom už zrejme všetky zažitky s mojimi priatelmi nedavno to bol skvely Grape na ktory stale spominam s usmevom na tvári ...a nemožem zabudnut ked som videla svoju hviezdu Beyonce pred 5 rokmi vo Viedni,to bol užasny pocit
@l1me ked som spoznala mojho priatela, bolo to velmi pekne nikdy nato nezabudnem, od vtedy prešlo vela krásnych chvíľ ale bez tej prvej by sa to nestalo ♥
Najkrajší zážitok? Ked som prišla na to že som zalúbená a zrazu bolo všetko také krásne a dobré ale okrem toho ešte viacej vecí a sú to maličkosti ako napríklad zážitky s kamarátmi atd
dovolenka v Paríži, lacné letenky cez vyhľadávač ( » www.nadosah.sk/),... hotelík lacno cez vyhľadávač (hostelworld), a zamilovaný program podľa nášho uváženia (Disneyland, múzeá, nákupy a pod.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Aj keď, dalo by sa ich vymenovať oveľa viac.. Hlavne kvalitné divadelné predstavenia (Richard III., Faust a tak)
.
Ale nie, že prídeš bez sladkostí.
Príď, príď :3333333333 ^^
ja zoženiem tyčinky kakaovské
Hej, strápňuj ma, more.