ale vlastne mne je jedno hoci by sme sli opekat aj do lesa s partiou na vikend , nemyslite si ze som teraz narocna alebo nieco ale keby som si us mohla vybrat ..
2 pawlo: sluhlasim s tebou... vlastne sa pytam na krajinu ale predsa najvacsiu podstatu dobre straveneho casu kdekolvek tvoria ludia ktorymi si obkolpeny a teda moja odpoved by sa asi bola "kdekolvek s priateli" resp. "kdekolvek so svojou najdrahsiou"
ja som strašne zaťažená na Taliansko, zvlášť na ten juh. Kde kravy obžierajú kaktusy a bezzubý dedko vám ponúka sto kilové melóny ...ale ja dokážem prežiť aj dovolenku v stane, ak je tam niekto, koho máte rád a tak
mne sa strasne luuubi turecko le mrte ..aj ked je pravda ze mi mohlo byt jedno v akej krajine v podstate som ked som sa zdrzziavala len cesta z letiska do hotela a z hotela na letisko a inak nic ale ten hotel ludia .more ...kraaasa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Hlavne nech sú tam tí správni ľudia
pretoze je rozmanite plne voni a chuti...dobrych ludi v centre/na okraj mesta by som nechodil/...a architekturou a vobec vsetkym....
proste vsade sama zelen,nadherne more(sice studene ale da sa v nom kupat),a nespocitatelne stada oviec....o Dubline ani nehovorim
Miami BEACH - more
Slovensko - vlasť moja, no nedám ju sem??
Austrália - tam sa chcem ísť okúpať
New York - už tam chcem byť
Bulharsko - veľké vlny, teším sa
A je ich mnoho, ale tak toto je to, čo ma momentálne napadá.
a najlepsia planovana .. okruh z Noveho Zelandu cez statiky Tonga, Vanuatu, Nova Kaledonia atd atd .. no neteste sa na to
a ked do hôr tak jednoznačne obdivovať krajiny ako Norsko, Island, švedsko, švajčiarsko...alebo Novy Zeland