DOPISKOCH TMA JE TEN GOOL CO DAL JAK VYSIEL Z TRESTNEJ, JAK Z KURINA A ROVNO NATREL IM TO MUHAHAHAHAHAHHA... PRESNE TAK TO BOL NAJKRAJSI GOL AKY SOM V ZIVOTE VIDELA
A CO LITNNERR, KRISTE, VSAK TO SOM VRESTALA JAK NIKDY V ZIVOTE, TO SO MVTEDY HLAS STRATILA, CO SOM VRIESKALA NA CELY DOM, JAK SOM PADLA NA KOLENA A PESTAMI TRIESKALA O ZEM:d:d:d:d:d ACH DOPISKOCH FASA OKAMIHY
NEVIEM SA vynadívať, krásne, marián, kráááásne, nezabudnem, bodaj by si ten stenly kap vyhral, ty si to proste skutočne sebecky fajne riadne zaslúžiš, čo si ty porobil už od tej doby, jaj, mega... čo tam taký jáger, ani po päty ti nesiaha! že by sa nepovedalo, aj forsbegr môže ísť pásť kravy so selanneom
ale že nezabudnem na to, jak všetci po rusku vtrhli do šatni a dakto vtedy: rusi ku...vi jedne, ale sme im dali ja z toho nemôžem, ale nie :d srandaa fakt, vrpdeli toto jáj jak toto ja milujem petrovicky tuším? nie, neviem
jaj, tikalalok ty si už na tom dosť zle, keď takéto veci riešiš, začína mi byť ťa úprimne ľúto ty sa domnievaš, že každý tak bude sa vyjadrovať a myslieť ako ty? chráň sa svet! jediovia sem sa! sliedi nám tu spupnosť
do koho som rypal? do zipporah? nie, ja som sa vyjadroval na margo hokejistov.
tak teda do slovenskych hokejistov? bolo to urcite rypanie? prejavuje sa inteligencia cloveka tym, ze znevazuje svojho supera vulgarizmami? dakujem za odpoved
@42 ale prosím ťa, nemôžeš všetko brať smrteľne vážne a už vôbec nie na hokej
@43 a ty si bol hneď druhý, ktorý mi napadol pri prečítaní "Chronicke rypadlo Birdzu ", ale nechcel som ťa nejak ohovárať... ako pozerám, už si to spravil za mňa
teraz vážne - nič proti vám páni, ale takmer vždy keď čítam vaše príspevky, nájdem tam len ironické poznámky. ešte raz - nič proti vašim osobám, berte to len ako môj postreh z vašeho pôsobenia
@45 skutočne som to nemyslel zle, aj keď to tak možno vyznelo... len mi prišlo vhodné, aby ste o tom obaja vedeli, keďže nie každý privíta iróniu s otvorenou náručou
@47 možno je to ešte viac prekvapujúce a šokujúce, ale ja som vedel že to budeš vedieť len som nevedel, či budeš vedieť, že poniektorí to vnímajú tak, že je tej irónie v abnormálnych množstvách
@48 v @44 mal som na mysli skôr hlášky, ktoré odznejú na hokeji - to ako sa vyjadruješ doma v obývačke je síce pekné, ale garantujem ti, že by si sa v situácii a psychickom rozpoložení spomenutom v príspevku @34 vyjadril inak preto to IMO nemá zmysel riešiť a už vôbec nie na základe toho vynášať nejaké súdy nad inteligenciou istej skupiny ľudí
stále je nejaká iná... ja to mám tak, že to, čo mi práve beži v profile (pesnička), tak to ale tak ono sa to neustale meni.. teraz som akosi zanevrela na NAM (Nightwish, Apocalyptica, Metallica a skorej take vesele songy DD
staale sa menia...trz je to Open happiness-patrick stump,brendon Urie,Cee-loo green,travis McCoy,janelle monae...dokelu kolko ludi to spieva...a este good charlotte-I just wanna live
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
teraz je to Suicide vampire od Theatres des vampires
pri tejto zdy revem aj teraz ((
a tato stare casy aktualne na nej o5 ficim
Quietdrive - Rise from the ashes
The Cranberries-Animal Instinct
Placebo-Running up that hill
New Found Glory- Boulders
a vela vela inych...
Shine On, Look What You"ve Done od Jet
I Could Die For You a všetko ostatné od RHCP
How We Walk od Mando Diao
Shooting Star od Air Traffic
Swallowed In The Sea od Coldplay
VUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
VUAUAUAUUAUAUAUAUAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRGHHHHH
HHHHHHHHHHHOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSSSSSSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
DOPISKOCH TMA JE TEN GOOL CO DAL JAK VYSIEL Z TRESTNEJ, JAK Z KURINA A ROVNO NATREL IM TO MUHAHAHAHAHAHHA... PRESNE TAK TO BOL NAJKRAJSI GOL AKY SOM V ZIVOTE VIDELA
A CO LITNNERR, KRISTE, VSAK TO SOM VRESTALA JAK NIKDY V ZIVOTE, TO SO MVTEDY HLAS STRATILA, CO SOM VRIESKALA NA CELY DOM, JAK SOM PADLA NA KOLENA A PESTAMI TRIESKALA O ZEM:d:d:d:d:d ACH DOPISKOCH FASA OKAMIHY
@38 rypem len v tych oblastiach, ktore mi uz prilis .. lezu na nervy?
do koho som rypal? do zipporah? nie, ja som sa vyjadroval na margo hokejistov.
tak teda do slovenskych hokejistov? bolo to urcite rypanie? prejavuje sa inteligencia cloveka tym, ze znevazuje svojho supera vulgarizmami? dakujem za odpoved
Zvlášť ak tým nebodaj vrhá nepekné svetlo na hokejistov, ktorí sú našimi hrdinami, lebo vedia dobre držať v rukách zahnuté palice
@43 a ty si bol hneď druhý, ktorý mi napadol pri prečítaní "Chronicke rypadlo Birdzu ", ale nechcel som ťa nejak ohovárať... ako pozerám, už si to spravil za mňa
teraz vážne - nič proti vám páni, ale takmer vždy keď čítam vaše príspevky, nájdem tam len ironické poznámky. ešte raz - nič proti vašim osobám, berte to len ako môj postreh z vašeho pôsobenia
To už tak bude
Ja rád cpem iróniu bárskam a vyhovuje mi to
A takéto označenie mi ani nijak neprekáža, len mi v príspevku @41 prišlo vzhľadom na daný kontext dosť negatívne ladené
Ono to bude možno šokujúce, ale ja prekvapivo viem, že iróniu používam a dokonca aj to, že nie každému vyhovuje
ale este k @44 : mne prave pripadalo vtipne, ze tu ten hokej berie prilis vazne, priam az fanaticky niekto iny
@48 v @44 mal som na mysli skôr hlášky, ktoré odznejú na hokeji - to ako sa vyjadruješ doma v obývačke je síce pekné, ale garantujem ti, že by si sa v situácii a psychickom rozpoložení spomenutom v príspevku @34 vyjadril inak preto to IMO nemá zmysel riešiť a už vôbec nie na základe toho vynášať nejaké súdy nad inteligenciou istej skupiny ľudí
(Táto pieseň neviem ako sa volá, ale je fakt pekná)
Samozrejme, že ich je viac, ale nechce sa mi to hľadať
Bullet for my valentine- Waking the demon
Dragonforce- Through the fire and flames, Heroes of our time, vlastne od nich asi vsetko
In flames- Take this life
Killswitch engage- My course
SEAL - KISS FROM A ROSE
BROOK BENTON - RAINY NIGHT IN GEORGIA
ANASTACIA - YOU´LL NEVER BE ALONE
uplna ppcofka...