Bola som toho názoru, že Írsko je krásne zelené, no môj známy, ktorý tam žije ma vyviedol z omylu. Áno, zelené krásne pozemky tam sú, no sú to súkromné pozemky takže bežný človek si ich neužije. A vraj všetko ostatné sú rovnako ako na Slovensku
Ale vraj Nový Zéland je krásny zelený, snad ma nikto neprebudí zo sna
@l1me a kde sa ti najviac páčilo? ja som bola v nízkych a vysokých tatrách a ešte dedinky, ktoré patria do Poloniny...videla som toho mnoho, najmä hrady, ale nepamätám si to už skoro vôbec, lebo to bolo ešte zo základnej...ale chcela by som sa pozrieť do nejakej skvelej jaskyne a tie Jánošíkovské diery (asi som tam už bola ale dávno), potom niečo také ako Slovenský raj a pod.
Veľa ľudí sa obzerá po iných krajinách a nevšímame si bohatstvo, ktoré máme doma. Takže všetkým, ktorí túžia vidieť krásy prírody odporúčam vyliezť z panelákov a vybehnúť na nejaký kopček v okolí.
Inak v Škótsku ma najviac zaujal hrad Dunnottar a jeho okolie, odporúčam nadšencom hradov, prírody a špeciálne nadšencom útesov.
Austrália, Bora Bora-raj na zemi ( už sa len vydať za dákeho mafiána čo by to platil a Japonsko (a tie ich kadejaké záhrady a parky a nwm čo ešte ...ale ináč mne sa páči napríklad aj u nás na kopci za domom hlavne keď je teplo, leto alebo skorá jeseň, keď všetko okolo začína chytať farby, krásny pohľad
@l1me tak zijem v RK od narodenia ale o teplej som fakt este nic nepocula .. ale ked uz liptov orava, tak daky vystup na Choč by bol fajn, Sidorovo, Smrekovica, Havranok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
boha už je 7:10 ide mi bus o 15min boha a som v pyžame
Ale vraj Nový Zéland je krásny zelený, snad ma nikto neprebudí zo sna
trava trava trava, ovca, trava trava
Mne sa paci Chorvatsko s tou priezracnou vodou, skalnatym pobrezim, roznorodou prirodou, cervenou zemou a vonou ihlicnanou a levandulou.
Okrem toho urcite Island, Norsko, Rakusko, no netreba zabudat, ze aj na Slovensku mame krasne kuty
liptovsky jan, demenovska dolina, liptovska tepla a dalsie
Inak v Škótsku ma najviac zaujal hrad Dunnottar a jeho okolie, odporúčam nadšencom hradov, prírody a špeciálne nadšencom útesov.