staci mi jeden jediny pohlad do zrkadla /w*
aj ked vlastne nie... ked uz sa raz pozries, nestaci ti to.
jo som to ja a dokazem nad sebou slintat aj cele hodiny
asi ... hm...kvoli... celej svojej uzasnej existencii ^^
toto tu napisat nemozem ... ale mozem napisat druhu najkrajsiu zenu aku som kedy videl, je to kamaratka zo starsej partie a vola sa daniela...ma krasne dlhe hnede vlasy a velmi peknu tvar, naozaj cela je uzasna a ma aj dobry vkus na oblecenie...len ako to uz zial byva, slecny s takymto zjavom su ( dajme tomu take ake su ) ako partnerka by ma vedela uspokojit zial zrejme iba zjavom pri ktorom by som az plakal od stastia
Akoo...pacia sa mi niektore zname osobnosti tak ze si poviem fuu ten/ta je pekny/a ale tam to konci... Pri priatelovi si poviem nielen to ale ked sa zamyslim nad tym aky je on rozkosne ňuňu pekny,tak az vtedy si uvedomim ze toto je presne TEN najkrajsi muz akeho poznam a o zenach zas az tak nerozmyslam ale Hayley williams sa mi pozdava uz dlhe roky ako topka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
94 komentov
aj ked vlastne nie... ked uz sa raz pozries, nestaci ti to.
jo som to ja a dokazem nad sebou slintat aj cele hodiny
asi ... hm...kvoli... celej svojej uzasnej existencii ^^
za mlada
s makeupom
Je na nej nieco divne az je to krasne.
Aleks
img3.wikia.nocookie.net/__cb20140128095112/taylor-swift/images/a/a8/Jakegyllenhaal.jpg
Tchor je proste najviacej krasavec ^__^
teraz mám chuť sem vypísať všetky estetické zjavy oboch pohlaví ale asi by som to tu moc zaspamovala
a fotku žiadnej ženy nemám pretože pekné ženy vídam väčšinou v reálnom živote,pekných mužov nevídam často
ONA ONA ONA ONA ONA NIET NA SVETE KRAJSEJ ZENY AKO ONA, ANI CLOVEKA Z ESTETICKEHO HLADISKA...
A EšTE muž... ale to je nestále, tých je pekných kvantum
potom este Bridgitte Bardot
u mužov ani neviem, kto je pre mna uplne najkrajší...
» scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/...
» fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1...
no.. ta tak
@efyks ty si zabil
na megan som zabudol
no taká bjork, to je fakt nádherná žena
v poslednom čase ma oslovila dosť aj
» espngrantland.files.wordpress.com/2014/01/hp_warn...
ááááá
a je ich veľa. Z mužov ešte viac, ale tento rus
možno sylvester ulv :ehm:
» heavyeditorial.files.wordpress.com/2014/09/jessie-...
Stále favoritka:
Jednoznačne tu nie je o čom !
Kaya
Inak asi O. Wilde , Nina Dobrev a Mila Kunis.
Ps: byť ním a byť s ňou
Akoo...pacia sa mi niektore zname osobnosti tak ze si poviem fuu ten/ta je pekny/a ale tam to konci... Pri priatelovi si poviem nielen to ale ked sa zamyslim nad tym aky je on rozkosne ňuňu pekny,tak az vtedy si uvedomim ze toto je presne TEN najkrajsi muz akeho poznam a o zenach zas az tak nerozmyslam ale Hayley williams sa mi pozdava uz dlhe roky ako topka
» www.clashmusic.com/sites/default/f... 'Connell_3.jpg
fotky si mozete pozriet
Nieco taketo!
» fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1...
@sisi092
uuuu!!!
najkrajšia žena:
najkrajší muž ever (ale už mŕtvy, Cecco di Caravaggio):
^o^
neviem či to ukáže, ale je to Donna zo Suits
no a to je tazka na ktoru sa proste neda odpovedat je miliony nadhernych zien neda sa urcit najkrajsia
!!!!!!!!!!!!!!!
a moja lizacka ofc
pamatas? "Mate radi krowky?"
Beyoncé je úplne najTOP
a hneď po nej ide Shakira
a naj chlapi:
ten môj :3
a Greg T Brown
...
...