cudujem sa ti... namiesto toho, aby si si uzival vikend a bol este v risi snov, zakladas tu forum.... vies co by som dal za to, aby som mohol este spat? nevymenis sa???
nemôžem posudzovať najkrajšie mesto, ked som všetky nenavštívil
ale moja NAJoblúbenejšia je určite Barcelona historické aj moderné, lacné metro, jednoznačnejše najkrajší a najväčší štadion No Camp, nedokončená Gaudího stavba Sagrada Familia, pritom veľa Slovákov a neuveriteľná atmosféra prístavu v noci, proste krása
San Francisco je ako byt vo filme a ked tam ste prvy krat, tak mate pocit Deja Vu ze ste tam uz boli. Vsetko to ma na svedomi TV z 90 rokov kde bol skoro kazdy film z toho mesta
Florencia - silny duch mesta a hlavne silna romantika
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a inak , mojue mesto je Pariz...
a je blbost urcovat ktore je najkrajsie, rozne casti sveta maju rozne architektury, moze ich byt vela krasnych a kazde niecim inym
A netreba mi lozit do kazdeho mesta aby som to vedela posudit ked tam hra citovy vztah
ale moja NAJoblúbenejšia je určite Barcelona historické aj moderné, lacné metro, jednoznačnejše najkrajší a najväčší štadion No Camp, nedokončená Gaudího stavba Sagrada Familia, pritom veľa Slovákov a neuveriteľná atmosféra prístavu v noci, proste krása
San Francisco je ako byt vo filme a ked tam ste prvy krat, tak mate pocit Deja Vu ze ste tam uz boli. Vsetko to ma na svedomi TV z 90 rokov kde bol skoro kazdy film z toho mesta
Florencia - silny duch mesta a hlavne silna romantika
ale inak Los Angeles, až na to že tam som ešte bohužel nebola