Tiez sa mi velmi paci Jamske pleso, na ktorom sa mozes zastavit cestou zo Strbskeho Plesa na Krivan. Je tam mega pohoda, vlastne k tymto dvom plesam sa da dostat prakticky vramci prechadzky pomaly aj s detskym kocikom, takze ich mozu navstivit aj ludia, ktorych tury nebavia a da sa tam pekne prechillovat cely den
Hincovooo, @3 som ešte nebola :/ ale ako celok sa mi páčia Roháče.. je to strašne subjektívne, mne sa tam a tam páči pretože sa mi k tomu viažu spomienky ale aj veľká Svišťovka napr!
@salora to značí, že ich nemám prechodené . Každopádne príde známy z moravy s jedným američanom a niečo fotogenické ako cieľ by som potreboval, preto som použil takto formulovanú otázku .
@sws333 okrem poslednej sú všetky foto z ctury na alebo z Terynu... pre mna velmi fotogenické ale to moze byt individuálne... posledna je cca z polovice cesty na Lomnicak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Toto kazdorocne robime a vzdy mi to vyrazi dych..
a krmit kacicky
v Tatrách je všade krásne, vždy vedia prekvapiť, vždy vyzerajú inak, vždy sú nádherné...