Vsade na kopcoch, a neviem kde presne chces. Ale pokial chces na krajinu tak odporucam Skalisko to je blizko Roznavy. Potom Vihorlat tam tie vela uvidis kedze okolo je rovina. A mnohe ine...
@Joker75 Veľký bok (cca 1700 m n. m.) v Nízkych Tatrách. Túra je (ne)náročná. Z obce Malužiná je to 10 km mierne stúpanie po asfaltke potom 5 km dosť prudké stúpanie na "vrchol". Hore je niečo ako hrebeň/náhorná plošinka. Je tam krásne. 360° výhľad. Celé Tatry, Veľká Fatra, Choč, Malá Fatra, Nízke Tatry. Vrátiť sa však musíš takisto, a 20 km po asfalte si vyberie svoju daň na tvojich nohách... Ale stojí to za to.
(Dá sa odtiaľ ísť aj z juhu, ale je to oveľa dlhšie
Malofatranský Kľak, Poludnica,Borišov, Veľký Rozsutec..je náročné vybrať len niektoré ,a pre každého je to veľmi subjektívne, mojou srdcovkou sú jednoznačne Západné Tatry, keď si naplánuješ pekne hrebeňovku typu Ostrý Roháč- Tri Kopy-Baníkov, určite budeš spokojný,vrelo odporúčam každému,kto má rád výhľady,trochu adrenalínu,reťaze a hlavne nebojí sa výšok, aj vlastne tým čo majú strach,sama som až tam zistila že sa brutálne bojím,a následne som bola nútená to prekonať,inak by som tam visela asi doteraz
keďže pochádzam z okolia, tento kopec mám prejdený naozaj dobre bol som v nej, ale česť v nej prespať som ešte nemal. Niekedy to musím napraviť, ale samému by mi tam bolo asi smutno, ani ten špiritus tak nechutí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
(Dá sa odtiaľ ísť aj z juhu, ale je to oveľa dlhšie