tak, tie testy su nahodne generovane v BA a KE a testovanie su, myslim si, na rovnakej urovni, cize je to cisto nahodne co vychytas (teda za beznych podmienok)
Martin nema testovnice, cize o to je to prave tam tazsie podla mna (tiez za beznych podmienok)
Ja som svojho casu robila prijimacky do Martina a do KE a tie v Martine mi prisli jednoduchsie ale to jedine preto, ze som mala stastie na obalku a vytiahla som si otazky, ktore mi perfektne sadli a dokonca som nemala ani ziadne priklady (ini mali zasa same priklady, tak si vyber ci chces na prijimackach na medicinu len kruzkovat alebo pocitat
Inak do Martina testovnice nie su. V BA a KE je to myslim prave vdaka testovniciam jednoduchsie, pretoze ak mas dostatok casu na ich pochopenie, naucenie a zopakovanie, tak by si nemala mat problem s prijatim.
Inak mne Martin prisiel ako Cosa Nostra. Mala som pocit, ze tam boli uz cez rodinnych prislusnikov vopred vybrani uchadzaci.
@marcello1111 na mojej strednej škole študujem ,, základy,, toho čo sa budem učiť medicíne (veľmi ma to baví a snažím sa učiť naviac než je osnova strednej zdravotníckej školy) s jediným rozdielom ,že nemám chemiu a biologiu.Takže skus si predstaviť nemať tieto 2 predmety a robiť z nich príjmačky v rozsahu učiva na gymnáziu PS: nemyslím si ,že budem mimoriadne potrebovať chémiu pri diagnostike a všímaní si klinického obrazu pacienta ...peace
@matka4444 chemiu resp biochemiu pri diagnostike pacienta si budes vsimat kazdy den ako kazdodenny chleba
ast, alt, gmt, gmd, ld, alp, acp, amb, ck, ckmb.. mam pokracovat? kazdy enzymalny paramater nieco odraza, biochemiu v druhom rocniku len tak nepreskocis
@chirurg tieto parametre poznám a viem kedy mam pacientovy odobrať krv na biochemiu aby mu vyštrili asparataminotransferázu ,gamaglutamilamylázu atd..a myslím si že (môj názor ..nevidím do toho) je ,že dokotorovi stačí vedieť kedy ma pacientovu krv na toto poslať či ?Už v tých biochemických,hematologických lab. atd tam by laboranti mali vedieť o tom viac
@chirurg so všetkým svadomím a vedomím sa mienim učiť celu chemiu a biolu 2 roky a íst si za svojím cieľom ..dakujem za odpovede a to pre všetkých PS: ešte by som chcela odkázať ,že asi každý si hľadá tú najlahšiu cestu niekde sa dostať a potom prístup toho človeka počas štúdia je už niečo iné
no ja to chápem, že ľahšia cesta, pokiaľ je to ešte stále tak, že na prijímačky na medicínu sa treba učiť z biológie aj rastliny aj živočíchy do detailov a nwm načo to budúcemu doktorovi bude, treba len genetiku a ľudské telo, prípadne vírusy, baktérie...podobne s chémiou a napr. postupom výroby benzínu
@poppyseed rodinná fakulta sa tomu hovorí preto, lebo nás tam je málo, takže sa všetci zdravíme a viac-menej sa aj takmer všetci poznáme... a neviem ako si hento mohla postrehnúť, kedže ja som si na prijimačkách nič nevšimla a to som robila aj na všeo, aj na zuby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Martin nema testovnice, cize o to je to prave tam tazsie podla mna (tiez za beznych podmienok)
Inak do Martina testovnice nie su. V BA a KE je to myslim prave vdaka testovniciam jednoduchsie, pretoze ak mas dostatok casu na ich pochopenie, naucenie a zopakovanie, tak by si nemala mat problem s prijatim.
Inak mne Martin prisiel ako Cosa Nostra. Mala som pocit, ze tam boli uz cez rodinnych prislusnikov vopred vybrani uchadzaci.
hľadáš ľahšiu cestu v živote, čo je dôkazom toho, že nie si dobré pripravená, ako potom chceš liečiť ľudí....
ast, alt, gmt, gmd, ld, alp, acp, amb, ck, ckmb.. mam pokracovat? kazdy enzymalny paramater nieco odraza, biochemiu v druhom rocniku len tak nepreskocis