och nie...vy ste doslova úkaz(nie, ja fr4nk1 nevykám, jednoucho len sa prihováram všetkých dušiam v jeho tele)úkaz!!!...neobetuješ sa na vedecké účely???
ale ty si viac než schizofrenik...nie rozdvojená osobnosť...ty si sťa studňa nekonečne hlboká...toľko osobností v jej hlbinách sa ukrýva...fuj, dosť lyriky...do riti!neviem iných schizofrenikov na nete nájsť!
@57@barbizonka Krutá ? =d Ale nie. =D Ale napoviem ti.. mená má: Júlia, Bianka, veštica Elvíra, Frederika, Žigmunda Luxemburská....... radšej nebudem zverejňovať nick, lebo sa jej to ukáže v mojom birdzi. =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
Tých naj, mám v priateľoch ! Nebudem vyberať iba troch !
a vlastne všetkých priateľov sem asi vypíšem
ti by predsa bez tych ostatnych neexistovali.
vsetci sme dobri!
a teraz dost diplomacie moji friendi suuu naj
@mielikki-najm údrejšia
@endre-silentname-naj bloger
@lenuska175-naj blogerka
@bonita-tie ž dobrá blogerka
roste/">@fx roste pojem
@mm47-najv äčší perverz
@pa3cek-jeho názory si treba prečítať
@zajko30-najv äčší "buzik"
@etelnair-tvorca najväčších odserov
@pernik-najkraj ší
@hajzelbaba , @hnisavica-najlep šie zohrané duo
@malapohroma-najob ľúbenejšia z kat. mladí:d
@fr4nk1-jedin ý hermafrodit:d
@strangelady-najv äčší producent hovnovice na birdz-i
a tak....
aj ty si v mojom rebríčku:d:d
@mielikki
išla som podľa dôležitosti, nepodstatní sú na konci:d
ty si tu prosto musel byť...a titul tiež musel byť výstižný...tak tak...sorry, fakt
zajac ti dýcha na chrbát...a ešte aj obaja ste filipovia...hrozné niečo...:d:d
toto ti vyšlo, musím uznať ...šak zajac che byť s tebou kamarát a ty takto...:d
to som rada zuzi, feri...
och nie...vy ste doslova úkaz(nie, ja fr4nk1 nevykám, jednoucho len sa prihováram všetkých dušiam v jeho tele)úkaz!!!...neobetuješ sa na vedecké účely???
ale ty si viac než schizofrenik...nie rozdvojená osobnosť...ty si sťa studňa nekonečne hlboká...toľko osobností v jej hlbinách sa ukrýva...fuj, dosť lyriky...do riti!neviem iných schizofrenikov na nete nájsť!
Inak ten pernik , to vazne ?(ROFL)
ale nie, prišiel si mi na um neskôr, písal som nicky tak, ako mi napadli
tu na bird-i...schizofrenik?...jednine ak ty a krutá, ináč...heh, ja to už radšej nechám tak
nechápeš, prečo si v tom rebríčku???...však pochopíš, keď trochu zapneš hlavu...no čo vyvádzaš vo fórach?!
Vlastne aj tak sa ukáže, ale to je jedno. =D
@krvaaa ???...ale to je len tip:d:d...mne úž z dominikovej a zuzinej schizi fakt šibne:d:d
boli srandovní, ale ja dúfam, že už srandovní nebudú:d:d...už sa stratili v hlbinách birdz-u:d:d
@krvaaa Si tu teraz nefandí neviem jak ! =D Veď počkaj, pošlem na teba lego gang na čele so Sergejom a potom uvidíš ! =D
fajn, dominik je stále medzi nama, živými:d:d...bereme ho ako rovnocennú osobu
@fr4nk1
a akceptujeme aj zuzku, aj keď tá je už na hranici života a smrti
viete mňa a Mária tak krásne niekedy ponasierať, rozosmiať ale i rozplakať, veru tak....
filip