christina aguilera - je to jej prvotina a dost podarena
mi riflejo - spanielska verzia 1. albumu, uspech mala hlavne v latinskej amerike, inde sa prilis nechytila, kedze spanielcina nebol rozsirena v nasich kutoch zeme
my kind of christmas - pekny vianocny album, no lubi sa mi len prav pesnicka
stripped - aguilera uplne zmenila vsetok svoj doterajsok, v tejto dobre sa mi lubi najviac...aj pesnicky aj vyzor - dirrty, fighter, the voice within atd - na vybornu!
back to basics - vratila s k zaciatkom ako hovori album, zmenila aj vyzor, pesnicky tiez zostali vyborne, no na stripped to podla mna nemalo
keeps gettin" better: a decade of hits - to najlepsie z najlpsieho + 2 alebo 3 nove pesnicky - lubi sa mi vsetko len sa to tak vymyka z ostatnych albumov, kedze je tam z kazdeho trosku
a uz sa tesim na jej 4. album, ktory by mal vyjst buduci rok niekedy
najlepsi je asi Stripped lebo je tam dost pesniciek a potom back to basics... moja najoblubenejsia pesnicka je z albumu Stripped Walk away... a teraz o chvilu vyda dalsie cd Bionic...take elektronicke inac v pohode.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
christina aguilera - je to jej prvotina a dost podarena
mi riflejo - spanielska verzia 1. albumu, uspech mala hlavne v latinskej amerike, inde sa prilis nechytila, kedze spanielcina nebol rozsirena v nasich kutoch zeme
my kind of christmas - pekny vianocny album, no lubi sa mi len prav pesnicka
stripped - aguilera uplne zmenila vsetok svoj doterajsok, v tejto dobre sa mi lubi najviac...aj pesnicky aj vyzor - dirrty, fighter, the voice within atd - na vybornu!
back to basics - vratila s k zaciatkom ako hovori album, zmenila aj vyzor, pesnicky tiez zostali vyborne, no na stripped to podla mna nemalo
keeps gettin" better: a decade of hits - to najlepsie z najlpsieho + 2 alebo 3 nove pesnicky - lubi sa mi vsetko len sa to tak vymyka z ostatnych albumov, kedze je tam z kazdeho trosku
a uz sa tesim na jej 4. album, ktory by mal vyjst buduci rok niekedy