nema nikto , Matt Sorum je tiež skvelý a rovnako ako vcielka sem dam aj Stevena, potom takisto ako Majlos John Bonham, dalej Joey Krammer, Rob Bourdon, john Bonham....atd
Lars Ulrich,John Bonham,Keith Moon,Joey Jordison,Jojo Mayer,....to su moji najoblubenejsi...neda sa povedat kto je najlepsi,vsetci bubenici su super ....
martin valihora a jakub hittrich. z toho som sa triasla este niekolko hodin jak dohral..a to sa len rozcvicoval jak tvdil.. brr zas mam zimomriavky... a ked vyraste tak to bude urcite igor falecki.. vycihajte ho na youtube..
Nič proti vám baby, ale Lars Ulrich nemá ani z ďaleka, ani sa nechytá na najlepších bubeníkov. Má úplne jednoduchý stýl. Progress a jazz-rock fusion a classic rock bubeníci sú na úplne inej úrovni.
Tak len tak: Dave Wack, Vinnie Colauta, Steve Gadd, Billy Cobham (fusion bubeníci), John Bonham, Keith Moon (classic) a "The Big Maestro" Neil Peart, Carl Palmer, Bill Bruford, a konečne Mike Portnoy (Progress). Toto sú Páni bubeníci.
Počúvam Metallicu, mám ich rád, ale povedať že Lars Ulrich je najlepší bubeník tak to je úžasná urážka pre týchto vyššie menovaných a pre množstvo ďaľších, hlavne jazzových, ktorých som ešte nespomenul.
Dajte si do YouTube "Dave Weckl". Ulrich by ani nepochopil...
pre mna jednoznačne bubenicky idol John Bonham z Led Zeppelin, John Densmore z The Doors, Mitch Mitchell z Jimi Hendrix Experience, Ginger Baker z Cream, Buddy Rich, Brian Bennett, Dušan Hájek (Collegium Musicum) a mnoho ďalších...
ja si myslim ze naj na slovensku su: Jakub hittrich-moj ucitel , Martin Valihora a Buntaj.
Naj metlaci: Lars Ulrich ne som si isty ale aj Jason Bittner, Fredrik Andersson- Amon amarth
A najlepsi zahranicny bubenici: Dave weckl, Manu katche, Beny greb, Thomas Lang, Stevie wonder. A Gary Burghoff. Mozno ho poznate zo serialu M.A.S.H. 4077. Skoda ze mal iba 2 scenky.
najlepší bubeník nebude určite Barker (myslím Travis), Jordison či nebodaj Ulrich a im podobní. Slabotaaaa. Si pozrite Hellhammera. To je bubeník. Makač ako hovado - stačí si vypočuť nejaký ten Mayhem a uvidíte. A tiež George Kollias z Nile - ďalšia extratrieda. No a samozrejme Dave Lombardo (Slayer), Paul Bostaph (Slayer, Exodus, Testament,...), Igor Cavalera (Sepultura), Nicolas Barker (Dimmu Borgir, Cradle Of Filth), Pete Sandoval (Morbid Angel) a tak.
Viete problém je v tom, že keď dáte anketu o najlepšieho bubeníka, tak nieje to o "najlepšom", ale o "najobľúbenejšom"
Každý druhý počúva Metallicu a je učúraný z Ulricha, pritom Ulrich je úplne priemerný bubeník, ktorý hrá úplne jednoduchým štýlom.
Tuto ľudia ani nevedia kto je to Neil Peart z Rush, pritom taký Portnoy, alebo Lombardo ho určite brali za vzor.
Alebo Buddy Rich, ktorý je možno prvý "moderný" bubeník v histórii, alebo Vinnie Colauta, Dave Weckl, Steve Gadd, ktorí sú asi technicky najzručnejší bubeníci vôbec.
cafte,prosim potrebujem pomoc...vie mi niekto z vas poradit...ako zistim kolko palcovy mam napr.kopak...rytmicak atd?....bo xcem vymenit blany na bicich...ale neviem aku velkost mam kupit.... ...diky moc...som zaciatocnik
Podľa mňa je naj bubeník Dave Grohl z Nirvany...A teraz ked´ hrá na bicie s Them crooked vultures je to pecka...A vypočujte si to Them crooked vultures a napíšte vlastný názor na to...Tvorí ju trojica hudobníkov Joshua Homme (Queens of the Stone Age), Dave Grohl (Foo Fighters) a John Paul Jones (Led Zeppelin).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
nema nikto , Matt Sorum je tiež skvelý a rovnako ako vcielka sem dam aj Stevena, potom takisto ako Majlos John Bonham, dalej Joey Krammer, Rob Bourdon, john Bonham....atd
neskutočný bubeník...
a uznavam aj Tica Torresa, Larsa Ulricha a Johna Bonhama
a potom mam tiez v laske z GnR ale nevim jak sa vola...
skús si nájsť napríklad niečo od portnoya alebo lombarda. garantujem ti, že na tú pokazenú bábiku skoro zabudneš.
skús napr toto:
jordisson vie robiť maximálne hluk. a nie smrťelné beaty. ako portnoy lombardo a mrte iných bubeníkov...
Nič proti vám baby, ale Lars Ulrich nemá ani z ďaleka, ani sa nechytá na najlepších bubeníkov. Má úplne jednoduchý stýl. Progress a jazz-rock fusion a classic rock bubeníci sú na úplne inej úrovni.
Tak len tak: Dave Wack, Vinnie Colauta, Steve Gadd, Billy Cobham (fusion bubeníci), John Bonham, Keith Moon (classic) a "The Big Maestro" Neil Peart, Carl Palmer, Bill Bruford, a konečne Mike Portnoy (Progress). Toto sú Páni bubeníci.
Počúvam Metallicu, mám ich rád, ale povedať že Lars Ulrich je najlepší bubeník tak to je úžasná urážka pre týchto vyššie menovaných a pre množstvo ďaľších, hlavne jazzových, ktorých som ešte nespomenul.
Dajte si do YouTube "Dave Weckl". Ulrich by ani nepochopil...
pre mna jednoznačne bubenicky idol John Bonham z Led Zeppelin, John Densmore z The Doors, Mitch Mitchell z Jimi Hendrix Experience, Ginger Baker z Cream, Buddy Rich, Brian Bennett, Dušan Hájek (Collegium Musicum) a mnoho ďalších...
btw
Metalgirldt5 Mike Portnoy je boh!!! [
tak tak.. uplne s tebou suhlasim..
Naj metlaci: Lars Ulrich ne som si isty ale aj Jason Bittner, Fredrik Andersson- Amon amarth
A najlepsi zahranicny bubenici: Dave weckl, Manu katche, Beny greb, Thomas Lang, Stevie wonder. A Gary Burghoff. Mozno ho poznate zo serialu M.A.S.H. 4077. Skoda ze mal iba 2 scenky.
Každý druhý počúva Metallicu a je učúraný z Ulricha, pritom Ulrich je úplne priemerný bubeník, ktorý hrá úplne jednoduchým štýlom.
Tuto ľudia ani nevedia kto je to Neil Peart z Rush, pritom taký Portnoy, alebo Lombardo ho určite brali za vzor.
Alebo Buddy Rich, ktorý je možno prvý "moderný" bubeník v histórii, alebo Vinnie Colauta, Dave Weckl, Steve Gadd, ktorí sú asi technicky najzručnejší bubeníci vôbec.