Bolo to pred rokom a pol približne, na jar. Poriadne sme sa ešte nepoznali a síce nám to potom dlho nevydržalo, ale ten deň bol.. dokonalý
Proste nič prevratného, klasický park, lavička atď a dokonca sme si vtedy ani pusu nedali ani nič.. Ale v tom to bolo také krásne, že to bolo.. Ja neviem, proste super. Hrozne som bola šťastná
@kokinka Otazka nie je o "dobrom" dni ale o "najlepsom v zivote". okrem toho mas take nizke poziadavky pre najlepsi den, ze si sama dokazes upravit cas a okolnosti tak, aby nim pre teba bol?
@frez no to sa nedá povedať ktorý je najlepší lebo bolo vela fajn dní a neviem či nízke nárokly ale tak viem si spraviť deň aby som s ním bola spokojná... dá sa to ,...prečo nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@zizisko
Bolo to pred rokom a pol približne, na jar. Poriadne sme sa ešte nepoznali a síce nám to potom dlho nevydržalo, ale ten deň bol.. dokonalý
Proste nič prevratného, klasický park, lavička atď a dokonca sme si vtedy ani pusu nedali ani nič.. Ale v tom to bolo také krásne, že to bolo.. Ja neviem, proste super. Hrozne som bola šťastná
Ale to radšej nebudem bližšie popisovať, keďže sa to týka niekoho z birdu a nepotrebujem, aby bol oboznámený s mojim vtedajším nadšením
Každopádne o najlepšom večeri by som možno vedela... ale nie som si celkom istá
krásne spomienky