Moja úplná neznalosť o udalostiach, ktoré sa udiali za posledné roky v SR ale aj vo svete ma primäla k tomu začať seriózne rozmýšľať nad sledovaním seriózneho a nezávislého denníka. Viete z vlastných a podložených skúseností poradiť ktorý sa najviac hodí?
Ešte doplním, že ma to stále nejako prirodzene ťahalo k Denníku N ale po ich nedávnych príspevkoch v ktorých dávali priestor ľuďom pochybných názorov som zaváhal.
Na druhej strane - nezávislosť média, no nie?
Každý denník, ktorý nepoužíva spojenia slniečkári, extrémisti, neonacisti, neomarxistické kurvy, postkomunistickí rabovači a pojebaní izraelskí sionisti je fajn. Ja si prečítam rôzne správy z rôznych denníkov. Čomu uverím je vec druhá. Správne médium by nemalo byť typu clickbait, nadŕžať jednej strane a pri každom probléme by mala byť verzia oboch strán. Hlavne netlačiť na pílu a nesnažiť sa hneď presvedčiť o svojej pravde a vnucovať svoju ideológiu. Čo na Slovensku ale ani vo svete moc nefunguje. Bohužiaľ. S rozmachom YT už aj noviny ale aj elektronické média strácajú svoju pôdu, lebo ľudia si radšej pozrú nejaký referenčný kanál, či už na CZ/SK scéna ako napr. Cynická Svine. Títo ľudia to poväčšinou dokážu podať s nadhľadom a ľudí to viac upúta. A netreba zabúdať ani na podcasty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
Na druhej strane - nezávislosť média, no nie?