Jednoznacne najlepši gitarista co som vyydel je michael angelo sak kuknite na youtube a neolutujete ale su aj dalsi borci ako je Herman li s dragonforce alebo alexi laiho s children of bodom
Ja si myslim, že medzi najlepších partrí Ritchie Blackmore. Ten hral asi 35 rokov hard rock. A potom bez problemov prešiel na renesančú hudbu.. Je doma aj v úplne inom štýle ako je hard rock. Preto obdivujem jeho mnohostrannost..
A PS: Asi každý z Vás pozná Smoke on the water - to bola jeho robota.. Nikto z vas sa neučil hrat Starway to heaven ale prave spominany Smoke....
A na takych panoch majstrov ako je Jimi Hendrix,BB King, David Gilmour,Eric Clapton ste zabudli?
Neda sa povedat kto je najlepsi gitarista.Kazdy je dobry v niecom inom , jeden ma vyslapanu techniku ale zase slovo feeling mu nic nehovori,a naopak...Cize sa to urcit neda kto je najlepsi
Slayer rofl... Mne sa napriklad paci Andrej Seban, aj ked najlepsi gitarista vsetkych cias asi nebude, rad ho pocuvam a jeho hudba je mi blizka Takze asi tak
tak suhlasim s lpjunior, pretoze nikdy sa nebude dat povedat, kto je najlepsi.. kazdy je doma v tom svojom.. kazdy by hned spoznal keby sa gitaristi v skupinach pomenia, ze to nehra ten dotycný, kt. v tej skupine skutočne hrá..
Jonny Greenwood... a nielen preto,ako hru na gitare ovlada, ale aj preto, ze je to alternativny genius, hru si uziva a...a... ja ani neviem, zboznujem ho
V minulosti Jimmy Hendrix, asi najlepší rockový gitarista všetkých čias a potom je určitá skupina gitaristov ako: Clapton, Slash, Page, BB King, Blackmore, Morse, neskôr Steve Vai, Joe Satriani.
V súčastnosti je ale najlepší asi John Petrucci z Dream Theatru.
Vraj najlepším giatristom vôbec bol Andres Segovia ktorý hral klasiku. Šak kuknite s ním čosi na nete, ja vcelku súhlasím s názorom.
takisto suhlasim, ze kazdy je dobry v niecom inom. ja som napriklad dlho obdivovala yngwieho malmsteena, lenze potom mi doslo ze stale dokola hra len arpeggia a v tom vela umenia nie je. tiez gitaristov z ironu lebo hrali rychlo.. lenze to vsetko je vec cvicenia.
teraz zeriem DAVIDA GILMOURA, ma pomale sola ale su take precitene ze uplne prevysuje vsetkych tych rychlikov.
aj JOHNY GREENWOOD je genialny, ale len v radiohead, jeho solovyalbum sa mi osobne velmi nepaci D
....proste gitaristov je strasne vela dobrych a pre kazdeho je dajaky iny idol
...urcite by sa tam mal nachadzat Hendrix...jednoznacne! Potom hadam John Frusciante a Angus Young...moj osobny nazor...ale je tazke posudzovat, ked kazdy hra odlisny styl hudby a kazdy je dobry v tom svojom..
Neda sa s urcitostou povedat kto je najlepsi gitarista, mozno od 6tich rokov pocuvam rock, metal, progress. Je vela skvelych gitaristov, o ktorych ani nevieme. Ale tí co mali stastie a dostali sa do povedomia tu uz boli spomenuti ci uz z nasich (Griglak, Toth, Seban...) alebo zahranicnych (Hendrix, Slash, Blackmore, Petrucci, Vai, Malmsteen, Satriani, Jarzombek...) a mnoho iných. Kazdy hra inou technikou a takisto rozdielne styly hudby. (...Aj tak mam najradsej Blackmorea)
Ahojte. Cital som tu nazory mnohych ludi o naj gitaristoch a odzelo tu vela mien, ktore si vazim., ale dost som sa smial ked som tu videl par mien ako hned prve herman lee alebo kirk hammet, videl som oboch na koncertoch a mam pocit ze ludia si pustia valley of the dammed alebo creeping death a waaaw aky su to gitaristi. skuste si prepozerat youtube, postahovat nejake improvizacie a uvidite ze vas nazor na jednotlivich gitaristov sa pomeni. aj metallica aj dragon force maju "uz" radi playback, to sa mi nepaci vobec. na youtube je milion videii ako ide kirk uplne mino - ale aspon nie playback a narp leeho spoluhrac hra na gitare trapne dva roky a a uz hral popicovky ako valley, to kazdemu napadne ze je to ojeb, alebo sa kuknite na leeho gitaru, na tej gitare zahrate par tonov a ona vam zahra okolo toho celu suptnicu alebo arpaggio je to ojeb,,, proste si myslim zeobaja gitaristi dokazali vo svojich kapelach nieco vytvorit ale ako gitaristi s vyrazom su obaja nulovy, ako gitaristov odporucam ludi kt v zivote nehrai na playback a na podiu dokazali robit show, improvizovat a hrat cisto- JIMMY HENDRIX, andy timmons, jason becker, yngwie malmsteen, paul gilbert, steve vai, nuno bettencourt, atd,, a PS,, bol tu nazor ze naj je joe satriani -- pusti si koncert G3 - ucinkuju malmsteen vai a satriani,,, joe je pri nich ako dietatko, ma tam aj kazdy svoju pasaz aj spolu a to je neuveritelny rozdiel, fakt pozri cele a aj pri takych menach najdes neuveritelne rozdiely.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Muddy Waters, Robert Johnson , Huddie Leadbetter , to sú páni muzikanti.. Od nich by sa mal každý čo učiť..
A PS: Asi každý z Vás pozná Smoke on the water - to bola jeho robota.. Nikto z vas sa neučil hrat Starway to heaven ale prave spominany Smoke....
Neda sa povedat kto je najlepsi gitarista.Kazdy je dobry v niecom inom , jeden ma vyslapanu techniku ale zase slovo feeling mu nic nehovori,a naopak...Cize sa to urcit neda kto je najlepsi
V súčastnosti je ale najlepší asi John Petrucci z Dream Theatru.
Vraj najlepším giatristom vôbec bol Andres Segovia ktorý hral klasiku. Šak kuknite s ním čosi na nete, ja vcelku súhlasím s názorom.
teraz zeriem DAVIDA GILMOURA, ma pomale sola ale su take precitene ze uplne prevysuje vsetkych tych rychlikov.
aj JOHNY GREENWOOD je genialny, ale len v radiohead, jeho solovyalbum sa mi osobne velmi nepaci D
....proste gitaristov je strasne vela dobrych a pre kazdeho je dajaky iny idol
Ritchie Blackmore, Fero Griglak, Robert Johnson, Muddy Waters u mna zostavaju favoritmi...
No podla mna co sa tyka slovenskej hudby, tak najlepsi je jednoznacne Palo Chodelka, pozrite si napr
No a zahranicni, hm, asi Joe Satriani, ale aj ini, je ich vela
Malmsteen
Jason becker ako 17 rocny
Paul Gilbert
Malmsteen
Jason becker ako 17 rocny
Paul Gilbert
Spomeniem Brain May