LEVEL, ale aj hráč bol celkom dobrý keď ma zaujímali takéto záležitosti, a ešte jeden taký lacný som mal len jedno číslo a bol strašne lacný(19sk), ale fakt dobrý i keď bez média(aj tak na nich su same kraviny ...odvtedy som ho nikde nevidel.
score+level, a to plusko je tam dôležité, oba majú svoje silné a slabé stránky a dokopy sa krásne doplňujú... alebo aspoň v dobe keď som ich ešte kupoval (cca 4 roky dozadu ) to tak bolo
Level bol za čias, keď som bol jeho pravidelným odoberateľom, podľa môjho názoru neporovnateľne lepší než Score, ktovie, ako tomu je teraz, ale veľmi by som v také razantné zlepšenie Score neveril
Gamestar som mal kedysi predplateny, ale najviac mam Levelov a len par kusov Score. U mna vyhrava jednoznacne Level. Az je mi obcas luto, ze som ho musel prestat kupovat, no ta cena je hrozna. Ale zazil som si s nim nadherne casy (aj na zachode)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov