Absolútne a bezkonkurenčne najlepší boli Amorphis + ich predkapely Before The Dawn a Amoral (z tých mám ešte stále zimomriavky) a hned za nimi Paganfest 2010 s Finntroll, Eluveitie a Arkonou. Ale neviem sa rozhodnúť, čo dať na tretie miesto.
Tak najviac som sa zabavila na Gipsy Kings. A potom ešte koncert Metallicy a Motorheadu, lebo vtedy bola paráda dívať sa na tatka, ako sa na nich jašil. A naposledy to bolo v novembri na slovenských Joyride
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
inak najvyššie Radiohead. keď som bola prvýkrát na Placebe. a aj druhýkrát. tretíkrát to už bolo len nostalgické. a potom ešte Prodigy a Underworld.
tazko porovnavat, obidva boli uplne skvele
a aj tak je pre mňa najväčší hudobný zážitok posledné predstavenie Na skle maľované s nebohým Dočolomanským...
a smejte sa mi koľko chcete, nie som taká kúl ako všetci ostatní
Vypsana Fixa na kvasfeste 2010 v MMC som sa vyblaznil do syta.. ale bolo ich dost, aj nase kapely vedia vytvorit dobru atmosku...
A potom aj Prodigy alebo Underworld boli super.
Vypsaná fiXa na minuloročnej Bukovej, HT na Minikvase 2008 a potom (žiaľ len) revivaly: Ramones, Nirvana, G´n´R a Metallica. A tak.
Ale najlepší koncert boli Yes. Žiadna otravná predkapela, všetci sme sedeli a 2 hodiny najväčších hudboných emócií, aké som kedy zažil!
A mne sa Slipknot náhodou páčili, vidieť Jordisona naživo je proste zážitok nech sa deje čo sa deje...
Arch Enemy.