Co povazujete za najlepsi liek na smutok ( nemam na mysli ziadne EMOcie ani nic podobne ) len obycajny smutok ktory raz z casu na cas pride na kazdeho z nas...
alebo ked mas zvieratko, tak sa s nim treba porozpravat a pomaznat.. ak je to macicka alebo psik, kupit mu nejaku hracku a vidiet ako je stastny ze ta ma
ja ked som smutná tak vyleciem an balkon apozerám na oblohu... ma to prejde..alebo zavolám kamoškám alebo idem na mojito :d aj to am preberie..ale ja smutná nebývam..to ej iba zbytočne plytvanie energiou
Smútku sa treba na chvíľu poddať, lebo čím viac sa mu budeš brániť, tým dlhšie v tebe ostane...takže si pekne poplakať, prípadne ponadávať, prejsť sa, popočúvať hudbu...
@21 tak sorry ja sa nedavam do kopy s 20 rocnym typkom , mam sebe rovnych o rok starsich vies ? to nie je taky zdrvujuci rozdiel omgg..ale je mi jasne ze 16 rocny a 20 rocny us trosku inak zmyslaju tak preboha naco si si hladal 16 rocnu?
@22 sak na veku nezalezi... keby je take lahke si najst normalnu nezadanu 18 rocnu babu ...ziadnu nepoznam narodziel od tych mladsich a kto mohol vediet ze sa tak zachovaju
@24 no a sme doma ta nezalezi na veku ale ta mensi vekovy rozdiel , cize podobnejsia psychika,hoci aj 16stka moze mysliet us nejak vyspelejsie ale..tak vidis nic nehladaj , ked hladas, nic nenajdes, nehladaj a najde si ta to samo ..snaad
dobrenaladenych ludi okolo seba, ziadna samota, nic take ako myslienky... proste sa obkoles ludmi, ktori ti zarucene zodvihnu naladu a ty nebudes musiet na nic mysliet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
alebo si pusti take nieco ako South park, scary movie alebo prci,prci prcicky
podla mna priatelia, laska alebo nieco si pustit na com sa zasmejes