Ja ked sa nad tym tak zamyslim, tak povedat, ze tento moment bol najlepsi sa da iba tesne po tom ako k nemu dojde. Ked sa pokusam spomenut si na taky moment teraz, tak si ho aj uvedomim, ale udalosti resp. cas, ktory od toho momentu uplynul/i ho ovplyvni/a a ten moment sa stava uplne obycajnym a nic vo mne nevyvolava ako predtym. Velmi tazko si teraz na nieco take spomeniem, a ked ano, tak to so mnou nic nerobi.
Momentalne by som povedal ze najlepsi vecer bol tento posledny (21.2.2008), ked som bol v poradi uz na 3. koncerte Sum 41 a bol z nich najlepsi. Stretol som sa este a pokecal s Deryckom Whibleym a bavil som sa s priatelmi. Dufam ze mi spomienky a nalada z tohoto ostane na dlhsie, aj ked som sa uz presvedcil o modele z 2. prispevku. m
najlepsi moment nemam mam par ktore boli genialne a na ne nazabudnem nikdy ale neviem si znich vybrat ten najlepsie ale pre man znamena strasne vel amoja rodinka takze kazdy den straveny snimi je super ..somzrejme aj dni skamaratmi to su skvele momenty niektore su horsie niektore lepsie...ale tych super momentov mam strasne vela ....ale co je smute ze mam jeden "moment! ktory viem zaradit medzi tie uplne ze najhorsie v mojom zivote aje smutne ze viem povedat svoj najhorsie moment ale najlepsie nie ... ((
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a potom momenty s mojimi priatelmi si velmi cenim
svadba
v buducnosti narodenie dietata .... je ich viac
Moje najkrajšie veci boli vždy maličkosti..
1985 - Narodil som sa
1992 - Nástup na základnú školu
1992 - Nástup do ľudovej školy, odbor husle
1997 - Člen sláčikového orchestra
1997 - Člen folklórneho súboru Prvosienka
1999 - Člen folklórneho súboru Mladosť
1999 - Ukončenie študia v hre na husliach
2001 - Ukončenie štúdia na základnej škole
2001 - Začiatok štúdia na strednej škole
2002 - Člen folklórneho súboru Vršatec
2003 - Začiatok štúdia, odbor viola
2002 - Chorvátsko, Nemecko