pierc v obočí skvelo zvýrazní oči (ale musia byť pekné!)
v pupku no keď máš ploché bruško tak okej, inak to vyzerá strašne...
v nose to už má hádam každý... uši sú klasika, to si prepichnem aj sama doma
spodná pera je super (hlavne krúžky), teda bola, kým si to nezačali dávať pipenky v štekloch, to ma odpudilo maximálne a bola som nútená si to vybrať.. k takým diskofilným typom to proste nejde!!!
horná pera je hrozná sory ak to niekto má ale...
jazyk je fajn, schováš to ľahko a väčšinou sa chlapi nesťažujú... akurát to má nejaké mínusy čo nemôžeš piť ale to závisí od materiálu tyčky v jazyku..
a čo sa pohlavných orgánov týka to som naživo nevidela a asi ani nechcem desivé je to
a musím povedať že celkom sa mi páčia implantáty guličky na ruke a tak..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
v pupku no keď máš ploché bruško tak okej, inak to vyzerá strašne...
v nose to už má hádam každý... uši sú klasika, to si prepichnem aj sama doma
spodná pera je super (hlavne krúžky), teda bola, kým si to nezačali dávať pipenky v štekloch, to ma odpudilo maximálne a bola som nútená si to vybrať.. k takým diskofilným typom to proste nejde!!!
horná pera je hrozná sory ak to niekto má ale...
jazyk je fajn, schováš to ľahko a väčšinou sa chlapi nesťažujú... akurát to má nejaké mínusy čo nemôžeš piť ale to závisí od materiálu tyčky v jazyku..
a čo sa pohlavných orgánov týka to som naživo nevidela a asi ani nechcem desivé je to
a musím povedať že celkom sa mi páčia implantáty guličky na ruke a tak..