@berdy a co ze ste vychodnati??...... to je volaka choroba alebo co? co si musite nieco dokazovat ze ste hrdinovia ked pojdete do krcmi ked ste na skolskom vylete?
incheba, hmm ... no chcete nieco slusnejsie? alebo menej slusne - lacne?
logicky je najblizsie Aupark, popri dialnici - tam take drahsie a slusnejsie
potom ked vyjdete z Incheby smerom k dialnici, je tam taky nadchod s vytahom a tak, pri zastavke, ponad dialnicu, tym ked prejdete pojdete smerom k bille, vlastne stale rovno, chrbtom k inchebe ... tam je pesia zona, hned pri bille, ale aj oproti cez tu zonu su podniky, potom ked pojdete pozdlz cyklo-korcule trasy (cervene dlazdicky, stale chrbtom k inchebe, tak dojdete k dalsej pesej zone, kde su asi dve kaviarne, pizzerka, dve krcmy a tak ...
ina moznost je ist cez novy most ponad dunaj, hned nalavo, vlastne cez vodu oproti Inchebe je na jednom z pontonov podnik na vode, vola sa to Pltka, je to diskoteka, krcma a pod., taka stredna nizsia trieda, od druhej sa mi zda maju otvorene ... alebo potom napravo kusok a na hviezdoslavovo namestie, tam je draho, to by som obisiel a siel rovno dalej na kamenne, to je proste ked ides stale rovno z hviezdoslavovho, tam je viacero podnikov, uvidite ich (Novopacka je nizsia trieda, ale lacno, vela metlakov a stamgastov a tak, ... a rozne dalsie) ... keby ste sli tak, ze rovno popri nabrezi doprava a stale rovno pozdlz hlavnej cesty, tak nalavo obidete nam. l stura, take malicke a potom take vacsie Safarikovo. Tam je pravnicka fakulta UK a FF UK a tak a tam je oproti tej pravnickej cajovna My a mama (moja favourite), alebo pod nou rockovy podnik Rock OK (tiez favourite, ), ten je sklbenie fajn cien, prostredia a aj jedla ... dalej potom je Eurovea, ale to je ako ist do auparku
inak ja by som skusil pozriet veci ako hrad keby som mal volno v BA
na Safku priamo su este zo tri podniky ... a potom vlastne ked pride clovek z nabrezia na safko, tak nalavo ako idu elektricky sa vracia na kamenne namestie smerom, tak je este zo jeden a potom znama Shtoor kaviaren ... to je taky podnik presne ako znie ten nazov co "derivuje" meno Stura, hipsterlike, odlisne dekoracie, zaujimave prostredie, ceny su take stredne vyssie
@berdy mate 4 hodiny na rozchod v BA a chcete ist do pubu? Seriously? to je ako ked sa vsetky stredoskolske zajazdy najebkaju na exkurziu do auparku a do mekaca.
dajte si prechadzku ako pisal @matwejo a skocte na kavu do toho Shtoora.
A v tedy som si uvedomil ze nemam vlastne co mu ukazovat tak sme boli na sushi v eurovei a potom na kavu v centrale kde sme volako zahadne najviac casu stravili pri biozelenine
Od Incheby sa môžete busom 80tkou odviezť na Kollárovo námestie a odtiaľ ísť na Obchodnú (ulicu)... Tam je jedno Shtoor café tiež, dve skvelé čajovne - Malý strom z kostí a trochu vyššie na Vysokej ulici Veľký strom z kostí, pokiaľ chcete piť máte tam aj pajzel - Barbaron, pokiaľ chcete byť kultivovanejší, tak odporúčam Spitit of wine a veľmi príjemným podnikom je tiež Bistro St. Germain.... plus je tam hneď niekoľko fastfoodov kde sa môžete najesť, od McDonaldu až po čínu.
@cryingwords mne mozog vypol pri tom vynku, ďalej som tú vetu už asi nevládala... normálne už síce gramatiku prehliadam, ale toto bolo fakt asi niečo také, ako napísal @matwejo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
logicky je najblizsie Aupark, popri dialnici - tam take drahsie a slusnejsie
potom ked vyjdete z Incheby smerom k dialnici, je tam taky nadchod s vytahom a tak, pri zastavke, ponad dialnicu, tym ked prejdete pojdete smerom k bille, vlastne stale rovno, chrbtom k inchebe ... tam je pesia zona, hned pri bille, ale aj oproti cez tu zonu su podniky, potom ked pojdete pozdlz cyklo-korcule trasy (cervene dlazdicky, stale chrbtom k inchebe, tak dojdete k dalsej pesej zone, kde su asi dve kaviarne, pizzerka, dve krcmy a tak ...
ina moznost je ist cez novy most ponad dunaj, hned nalavo, vlastne cez vodu oproti Inchebe je na jednom z pontonov podnik na vode, vola sa to Pltka, je to diskoteka, krcma a pod., taka stredna nizsia trieda, od druhej sa mi zda maju otvorene ... alebo potom napravo kusok a na hviezdoslavovo namestie, tam je draho, to by som obisiel a siel rovno dalej na kamenne, to je proste ked ides stale rovno z hviezdoslavovho, tam je viacero podnikov, uvidite ich (Novopacka je nizsia trieda, ale lacno, vela metlakov a stamgastov a tak, ... a rozne dalsie) ... keby ste sli tak, ze rovno popri nabrezi doprava a stale rovno pozdlz hlavnej cesty, tak nalavo obidete nam. l stura, take malicke a potom take vacsie Safarikovo. Tam je pravnicka fakulta UK a FF UK a tak a tam je oproti tej pravnickej cajovna My a mama (moja favourite), alebo pod nou rockovy podnik Rock OK (tiez favourite, ), ten je sklbenie fajn cien, prostredia a aj jedla ... dalej potom je Eurovea, ale to je ako ist do auparku
inak ja by som skusil pozriet veci ako hrad keby som mal volno v BA
dajte si prechadzku ako pisal @matwejo a skocte na kavu do toho Shtoora.
end of story.
len si myslim ze BA je krasne mesto a ked mas prilezitost, tak radsej spoznaj mesto ako puby.
fakt v @11 mas peknu trasu, dojdite az k tej Eurovei na nabrezie, je tam fajn.
A v tedy som si uvedomil ze nemam vlastne co mu ukazovat tak sme boli na sushi v eurovei a potom na kavu v centrale kde sme volako zahadne najviac casu stravili pri biozelenine
flagship
btw k teme este: mpba.sk
alebo od crown plaza 203 na kolibu.