inak, odveci trochu, ale nechapem, ze ludi este stale bavi dokola pocuvat o tom, ako bol niekto dole a teraz sa sam vyhrabal nad vsetkych a ti co ostali sa ho snazia zas stiahnut a este dalsich cca 10 tem, okolo ktorych sa to toci dokola 15 rokov
@nicolkaa
no pozor, teraz fičia texty o tom ako danému interpretovi každý závidí, ako má milión hejterov a ako on to má v pixli ( preto tomu venuje polovicu tvorby na albume)
------
ektor je strašne slabý momentálne ale zase strašne populárny....
@melancholik vobec to neni na nizkej urovni....nato kolko ma slovensko obyvatelov je to praveze nadpriemer.....obsahovo a technicky slabe, to si ako na to prisiel? daj dokaz nejaky
@lepka ved hovorim, je tam takych cca 10 tem, okolo ktorych sa to toci "hejterov mam pici zedli ste mi" je jedna z nich dalej o mame, o otcovi (smutny pribeh, vyjebal sa na rodinu, alkoholik), dissy, zlatokopky/kurvy, o tom ako ich rap zachranil a je to ich zivot a tak, vsetci to pozname
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A neviem, či je najlepšia, ale aspoň je najnovšia
Ajtak si sem tam pustím niečo od Strapa
lyrik
a hlavne som zabudol Jurciho, ktory je tiez perfektny.
no pozor, teraz fičia texty o tom ako danému interpretovi každý závidí, ako má milión hejterov a ako on to má v pixli ( preto tomu venuje polovicu tvorby na albume)
------
ektor je strašne slabý momentálne ale zase strašne populárny....
Ale mám rád aj modré hory, veca, supu a zverinu.