S triedou? Nasa triedna nam zorganizovala vylet na zmrzlinu do mesta. Platili sme si z triedneho fondu....ach tie smomienky nikdy na to nezabudnem bolo to krasne
v prvom rocniku na strednej, sli sme na Silicku planinu, celodenna tura, od rana siestej do osmej vecera, brutalne a neviem, kde som sa este tak dobre citila, a este k tomu som prezivala najkrajsie okamihy v zivote, lebo som spoznala hviezdne vojny
Ehm no túru s triedou mi ani nespomínaj Včera navečer nám odpadlo cviko z ekonomiky, tak sme išli na kalváriu (NR , ja samozrejme v elegantných topánočkách s opätkami (tak čo som ja vedela že z kávičky v meste sa vykľuje toto? a to bolo teda iné utrpenie, a navyše som dnes ráno z intráku išla za priateľom do TT do školy, domov som prišla až okolo 4, takže som dovtedy skoro umrela od bolesti také pluzgiere mám že až tak mi treba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale urcite bolo super aj v Tale, na zakladke
nič iné nebolo na tej nude báječné