,,Nikto si nezasluli tvoje slzy ci plac a ten, kto si ich zasluzi, ta nikdy nerozplace.,,
alebo
,,Hovori sa, ze trva minutu, kym si vsimnes niekoho zvlastneho, hodinu, aby si si ho vazil, jeden den, aby si ho miloval a cely zivot potrebujes na to, aby si na neho zabudol.,,
Nezufaj, ze si sa potkol, je to znamenie, ze ides........podla mna moooc oekne alebo....Kazdy z nas je na tej istej lodi, kazdy z nas je tu len raz, jediny krat zacinas chodit, jediny krat zomieras....alebo....Kto miluje zartom, byva milovany. Kto miluje verne, byva opusteny...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
6miliard ludi, to predstavuje 6miliard sposobov mieru a spravodlivosti....
Este stale verite v svetovy mier ?
S.M.M.
,,Nikto si nezasluli tvoje slzy ci plac a ten, kto si ich zasluzi, ta nikdy nerozplace.,,
alebo
,,Hovori sa, ze trva minutu, kym si vsimnes niekoho zvlastneho, hodinu, aby si si ho vazil, jeden den, aby si ho miloval a cely zivot potrebujes na to, aby si na neho zabudol.,,
Ale tam boli aj krajsie...napriklad:
Ak sa ti cely svet otaca chrbtom, dobre sa obzri. Si to predovsetkym TY, co sa otacas chrbtom k ostatnym.
Ja poviem este jeden pre ... skor takych starsich..., ale paci sa mi A moje ostatne oblubene vyroky mam v blogu.
Nezufaj, ze uz nie si tym, cim si byval. Co budes robit, az nebudes ani tym, cim si teraz?
Ak viete po anglicky
nedokázala by som nájsť motto ktoré by ma úple vystihovalo , teda môj život..každý ma niečím ale povzbudí a mnoho si ani nezapamatám
tu sú nejaké príslovia že:
NIET ŠTASTIA BEZ PRIATEĽOV, ALE BEZ NEŠTASTIA NESPOZNÁŠ, KTO TI JE PRIATEĽOM.(anglické príslovie)
RAZ JE NIKDY, DVAKRáT JE ZVYK.(dánske príslovie)
aaaa také optimistické kktoré nikdy nezabudnem spomenúť:USMIEVAJ SAAA, ZAJTRA BUDE EŠTE HORŠIE:o)
"Nikto nie je taký veľký, aby sa do truhly nezmestil.".. DDD