východ východ východ východ východ východ východ východ východ východ východ východ východ východ východ východ východ východ východ východ východ východ východ východ východ východ východ východ východ východ východ východ východ východ východ východ
Mne sa paci cele Slovensko a som hrdy na to, ze tu zijem. To, ze sa momentalne niekto nema dobre este neznamena,ze musi pindat. Ked sa tu niekomu nepaci nech odkocuje...Snad si to raz uvedomime.
Kto si myslí že Slovensko je stoka si nezaslúži tu žiť. Každá časť Slovenska má niečo do seba. Mne sa páči celé Slovensko. Najviac sa mi páčilo na Orave. Predtým som si myslel že na Orave neni nič moc. Ale fakt sa mi tam hrozne páčilo. Krásny kraj, príroda, aj mestá. Niekedy by som sa chcel pozrieť do Košíc a na Zemplín
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Pre zivot - Bratislavsky kraj
Na krasu - Tatry Vysoke , Nizke
a najlepsie je podla mna zapadne Slovensko, lebo tam byvam a lebo tam je Bratislava
ľudia robia toto naše krásne Slovensko hajzlom, nevedia si vážiť, že žijú v slobode, majú čo žrať a nezúri tu vojna!!!
ale veď tu nikto nikoho nedrží, vybavte si víza napr. do kanady a choďte, čakajú tam na vás!!!
filip