Aká bola vaša najlepšia dovolenka? Taká z ktorej ste si odniesli najviac zážitkov, dobrých spomienok a určite by ste sa tam chceli vrátiť. Prečo bola tak dobrá? Čo sa vám tam najviac páčilo?
Keďže uprednosťujem Slovensko, moja naj dovolenka b
Určite "dovolenka" vo Francúzsku (Monako, St. Tropez, Nice, Antiby, Verdonský kaňon) už len preto, že Francúzsko je samo o sebe neskutočne nádherné Zážitkov je veľa keďže to bola dovolenka so sestrou a viacmenej kamarátmi Chcem sa tam vrátiť... raz určite
kreta ked som bola mala ale pamatam si odtial prekvapivo vela...caato si pozeram fotky alebo na google earth to tam najdem a kukam fotky tam ♥ aaaach chcem sa tam vratit
tiež tohtoročné Turecko a lebo tam je proste super a konečne tam boli ľudia v mojom veku, s ktorými som sa nemusela dorozumievať pomocou všetkých končatín, kreslenia všelijakých vecí na papieriky a podobne
ked beriem letne dovolenky tak vzdy tá ktoru som zazila ako poslednú.napr. minuly rok to bolo turecko ,teraz by to bolo bulharsko.
ale vlastne to tak nieje,podla mna najuzasnejsie bolo v anglicku a francúzku (to bolo spojené dohromady) tento rok v apríli ,so super partiou som bola,genialne zazitky.Uz len ked si spomeniem na to co sme videli /eg: louvre,eiffel tower,hastings,cesta londyskym mettrom/ bolo super.vratila by som to
tento rok sme boli s priateľom na Eurotripe ..trvalo to týždeň a pozreli sme Budapešť, Štokholm, Gdaňsk, Berlín a Varšavu .. mali sme aj ísť do Stavangeru v Nórsku ale na poslednú chvíľu nám zrušili lety.. v každom prípade mám plno zážitkov a bolo skvelo
my sme šli na našu naj dovč tak, že sme si najskôr dali predbežný plán že by sme chceli ísť pozrieť Paríž. Ja som potom nejakú dobu (pár týždňov) pozerala ceny leteniek, s tým, že som si určila kedy približne chceme ísť (v júni), a odkiaľ (letisko Bratislava). Na toto sa mi osvedčil vyhľadávač lacných leteniek online » www.nadosah.sk/,... kde sa dali celkom prehľadne a jasne nájsť tie správne lacné letenky a akcie (nakoniec sme šli cez Ryanair). Potom som cez hostelworld (vygooglite, ale treba angličtinu) našla milý malý hotel, super cena aj poloha medzi samými Francúzmi (dajú sa skontrolovať si hodnotenia, veľmi pomôžu autentické reakcie), keď bola cena letenky vyhovujúca bookla som hotel a bolo.... Skvelá dovča s vlastným programom, šli a videli sme to, čo sme chceli, neboli sme viazaní programom cestovky - Disneyland, všetky múzeá, nákupy v obchodných domoch a na Champs Elysees...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
páčilo sa mi všetko
ale vlastne to tak nieje,podla mna najuzasnejsie bolo v anglicku a francúzku (to bolo spojené dohromady) tento rok v apríli ,so super partiou som bola,genialne zazitky.Uz len ked si spomeniem na to co sme videli /eg: louvre,eiffel tower,hastings,cesta londyskym mettrom/ bolo super.vratila by som to
my sme šli na našu naj dovč tak, že sme si najskôr dali predbežný plán že by sme chceli ísť pozrieť Paríž. Ja som potom nejakú dobu (pár týždňov) pozerala ceny leteniek, s tým, že som si určila kedy približne chceme ísť (v júni), a odkiaľ (letisko Bratislava). Na toto sa mi osvedčil vyhľadávač lacných leteniek online » www.nadosah.sk/,... kde sa dali celkom prehľadne a jasne nájsť tie správne lacné letenky a akcie (nakoniec sme šli cez Ryanair). Potom som cez hostelworld (vygooglite, ale treba angličtinu) našla milý malý hotel, super cena aj poloha medzi samými Francúzmi (dajú sa skontrolovať si hodnotenia, veľmi pomôžu autentické reakcie), keď bola cena letenky vyhovujúca bookla som hotel a bolo.... Skvelá dovča s vlastným programom, šli a videli sme to, čo sme chceli, neboli sme viazaní programom cestovky - Disneyland, všetky múzeá, nákupy v obchodných domoch a na Champs Elysees...