ani jedna z tychto, ale mas velke plus za to u mna, ze pocuvas dobru hudbu aspon
netrufam si ani povedat, ktora je moja oblubena metalova kapela, kazda jedna ma nieco velmi silne a subjektivne, preco by som ju dal na poprednejsie miesto, ale keby predsa mam vybrat moju naj, tak vyberiem Opeth
A kde su moznosti ako slipknot, korn....???? kapela nieje jedna najlepsia....najlepsia je hudba, styl tej hudby.... btw ficim na tejto a na Slipknot vseobecne
No vidíte, mohla som tu dať hocijaké iné, ale ja som dala tieto, pretože sú toto moje naj!!! A tak ma len zaujíma, čo z toho sa páči ostatným. Kebyže dám Slipknot, Korn a tak, tak tam by zase niekto nadával, že kde je napr. Maiden a čo ja viem čo... Nikdy sa netrafím úplne všetkým do vkusu. A navyše, ja také kapely nepočúvam, takže by som nevedela ďalej rozvíjať tému Ale díky za názory.
Hafo kapiel je veľmi kvalitných a každá má niečo svoje čo priniesla do metalovej hudby takej, ako ju teraz poznáme. Sú to takzvaní priekopníci.
Myslím, že tie kapely čo ťahajú metal už pekných pár rokov budú stále naj. a nezáleží ktorá je lepšia, pretože spolu tvoria fantastický celok ktorí sa dá stále počúvať.
A ako vidíš, tak to čo si vymenoval sú práve old school a tie budú vždy naj.
potom sa človek v tom začne rýpať hlbšie a hlbšie a nájde si niečo svoje, malé, neznáme, možno veľmi známe. Ale i cez to bude furt visieť na ostatných kapelách, pretože tak to proste v metale je.
a vlastne (toto je hlas Mielikki, ak by ešte niekto nevedel, ale už len pár hodín, dúfam z tohto celého mám len asi dve bestofky Maidenov a jednu Hammerfallovku (ale s tými som videla švédsku epizódu Pevnosti Boyard a vtipní boli
tento(resp minuly) rok na valhalla.sk bol velmi zaujimavy rebricek najlepsich metalovych albumov.
No ale k veci - zalezi aky metal hrame/pocuvame. Taky Anaal Narkath je vysoko nepocuvatelna navykova divocina. Na druhej strane, z tychto urcite Black Sabbath, kedze stali na pociatku metalu.
Jednoznacne Metallica. Ta kapela dokazala viac ako mainstreamove popve hviezdy. A pri tom stale robili kvalitnu muziku. Teraz sa trosku zosrackoveli, ale stale su imho najlepsi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Zakladať anketu k tejto otázke je monumentálna pičovina pretože tých kapiel je 100 krát viac ako si dokážeš predstaviť
netrufam si ani povedat, ktora je moja oblubena metalova kapela, kazda jedna ma nieco velmi silne a subjektivne, preco by som ju dal na poprednejsie miesto, ale keby predsa mam vybrat moju naj, tak vyberiem Opeth
aha.. je tam to veľkých .. sorry
a... asi som v sebe objavila nejakú divnú orientáciu, ale tú tetu, čo spieva tuná, si raz vezmem!
Myslím, že tie kapely čo ťahajú metal už pekných pár rokov budú stále naj. a nezáleží ktorá je lepšia, pretože spolu tvoria fantastický celok ktorí sa dá stále počúvať.
A ako vidíš, tak to čo si vymenoval sú práve old school a tie budú vždy naj.
potom sa človek v tom začne rýpať hlbšie a hlbšie a nájde si niečo svoje, malé, neznáme, možno veľmi známe. Ale i cez to bude furt visieť na ostatných kapelách, pretože tak to proste v metale je.
aspoň pre mňa
a k téme: Motörhead je asi moja naj
btw nie
Akurát o nich čítam knihu ^^
No ale k veci - zalezi aky metal hrame/pocuvame. Taky Anaal Narkath je vysoko nepocuvatelna navykova divocina. Na druhej strane, z tychto urcite Black Sabbath, kedze stali na pociatku metalu.
Sorry, musel som, stále ma to ničí
@mezomus palec hore