hm, pamatam si ako som hraval dynablaster a aladina u rodicov v praci, lebo sme pocitac nemali ~12 rokov ago a potom doom, doom2, duke nukem(1-3), 3D, plosinovka keen(1-7), prehistorik a mnoho inych
Wolfenstein 3D, Mario, Dyna blaster, Xatax, Quadrax, NFS, Lotus, Pack man a ešte jedna len si nespomeniem na názov mohlo to hrať tuším až 8 ľudí chodilo sa tam s takými ako autíčkami alebo čo to bolo a ostávala za tím čiara kade prešlo a nesmelo sa do toho nabúrať inak koniec
Doom Vždi sa mi páčili strašidelné hry . A nakoniec to aj tak dopadlo že ako náhle sa tam objavili viac ako dve príšerky volala som oca nech ich ide zabiť lebo ja sa bojím
ku sesternici som sa chodila hrávať na počítač nejaké tanky, kde sme vyšli zo stredu a navzájom sa hľadali a strieľali(vôbec neviem ako sa to volá). Potom na sege ninja korytnačky, pacman-a, strieľanie kačiek, jeeeeee olympiádu, to by som si hneď zahrala(asi v rámci voľného času vyhrabem segu )
K susede(ešte sme nemali PC) som chodila Prince of persia a Maugliho.
Potom o niečo neskôr na playku theme hospital a tony hawk
a keď sme mali komp, tka to už som sa za dieťa nepovažovala a hrala som simsa
na PC to bol Jazz, Lion King, Pharaoh, Simsovia, Princ of Persia, všetky Tycoony a Hafik (či jak sa volal ten pes ...teraz som si nanovo stiahla Jazza a Pharaoha a drtím si veď je skúškové, nemám čo robiť
a na PS Crash ...všetky!! a potom HP ...ale tieto dve hrávam furt z dlhej chvíle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
mamba
neskôr roller coaster 2 (či ako sa to píše a sims
blip a blop, CoD1,2, mafia, stronghold, elastomania, road rash, NFS 2,3...
normalne som dostal chuť niečo z toho si zahrať =D
Duna 2
Warcraft 3, Frozen Throne
ešte si pamätám Pacmana a Supaplex a potom bolo už Sims, NFS a podobne...
@niklinka anooo CC mam doteraz
K susede(ešte sme nemali PC) som chodila Prince of persia a Maugliho.
Potom o niečo neskôr na playku theme hospital a tony hawk
a keď sme mali komp, tka to už som sa za dieťa nepovažovala a hrala som simsa
a na PS Crash ...všetky!! a potom HP ...ale tieto dve hrávam furt z dlhej chvíle
a k teme este: od kamosa budem mat staru Segu a Nintendo takze vsetko co som ako maly zmeskal si zas zahram
Spear of destiny, Neverhood a ine......