@xcorpi 1. Na slovenskej scene je toho dobreho viac nez dost, skoro v kazdom zanri sa najde dost kvality a fakt sa mi nepaci, ked niekto frfle na svk hocico, len z principu a to nie som patriot, ale pripada mi to nehorazne blbe. Vseobecny priklad kvality, ktoru predpokladam uzna drviva vacsina posluchacov nezavisle na zanri- vlastne vsetky pesnicky jara filipa.
2. Co je tak kvalitne na hymne? Ja mam dost uz len z tej koncepcie strofy. 2krat sa opakujuce 2 verse, pricom 1. ma 12 slabik a 2. 18 slabik
Inak pre mna su vrcholom urcite horkyze slize a songy ako hovada, 18, gilotina, rnb soul
@tunidlo , to sa nazýva recesia... hymna je hymna preboha... skrytá myšlienka bola, že tu nič nie je a kto je Jaro Filip? Pre mňa noname osoba, ktorá mi nemá čo povedať s jehou tvorbou.
Slovenská pop music nie je hudba. Komercia, bez energie, myšlienky. Výnimka sú DESmod, ktorí to vedia rozbaliť i live. Potom tu je SK alternatíva, že @mayo , ale i po snahe, ma to neoslovilo.
Čo tu máme dnes? Nič... sk hiphop? Tss... Horkýže Slíže? Z deckého obdobia 12 rokov som už vyrástol. Jediné, čo bolo dobré boli Iné Kafé.
Hej, z detstva si vyrastol a naj je ine kafe, to je ozaj pekne povedane
Inak btw, ta myslienka moc skryta nebola, bola povedana otvorene a ja s nou veru moc nesuhlasim
Jedna vec je ked ti nieco nesadne, to uplne chapem, len to este neznamena, ze zbytok nie je vydareny.
Ok, hymna je hymna, ak ju uctievas pretoze je hymna zasa automaticky neznamena, ze musi byt kvalitna po hudobnej stranke.
Tomu filipovi podla mojho nazoru mierne uskodil tandem s mullerom, ktoreho texty akoby nestihali s filipovou hudbou . . . Ktora vsak v spojeni lasicovymi textami vytvara priam unikat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
neviem slovenskú scénu nemám rada
ale asi ine kafe-spomienky na budúcnosť..
arzenal - buducnost je ista
zona A - hlasy z podzemia
HT - stena
neviem kvalitne su tie posnicky
@1 aj ja ju viem na gitare vo vlastnom podani
moja srdcovka
@2 ja som tiez za to ine kafe
2. Co je tak kvalitne na hymne? Ja mam dost uz len z tej koncepcie strofy. 2krat sa opakujuce 2 verse, pricom 1. ma 12 slabik a 2. 18 slabik
Inak pre mna su vrcholom urcite horkyze slize a songy ako hovada, 18, gilotina, rnb soul
Slovenská pop music nie je hudba. Komercia, bez energie, myšlienky. Výnimka sú DESmod, ktorí to vedia rozbaliť i live. Potom tu je SK alternatíva, že @mayo , ale i po snahe, ma to neoslovilo.
Čo tu máme dnes? Nič... sk hiphop? Tss... Horkýže Slíže? Z deckého obdobia 12 rokov som už vyrástol. Jediné, čo bolo dobré boli Iné Kafé.
Inak btw, ta myslienka moc skryta nebola, bola povedana otvorene a ja s nou veru moc nesuhlasim
Jedna vec je ked ti nieco nesadne, to uplne chapem, len to este neznamena, ze zbytok nie je vydareny.
Ok, hymna je hymna, ak ju uctievas pretoze je hymna zasa automaticky neznamena, ze musi byt kvalitna po hudobnej stranke.
Tomu filipovi podla mojho nazoru mierne uskodil tandem s mullerom, ktoreho texty akoby nestihali s filipovou hudbou . . . Ktora vsak v spojeni lasicovymi textami vytvara priam unikat.