Do dnešného dňa som mala ešte ako ak pocit, že mám najlepšiu kamošku, aj keď boli dni ako ten dnešný, keď som o tom silno zapochybovala. Mám 15 a to, čo tu budem písať sa vám asi bude zdať detinské, no prosím napíšte svoj názor na celú vec. Moja naj kamoš
to je podla mna puberta...aj moja sestra jeden den super sestra,a na druhy den odvrava rodicom,hadame sa viac nez inokedy ,furt sa obzera v zrkadle,kazdy den novy uces cakam kedy pride za mamou aby jej kupila lak na nechty,vonavku,nove saty......
Ser na také kamošky...že puberta... to je ospravedlnenie aby mohla byť hnusná k ľuďom? aj ja som v puberte ale najlepšej kamoške ani žiadnej kamoške by som niečo také neurobila! Proste... nestojí ti zato vyzeráš ako múdre dievča,tak sama určite chápeš,že máš na lepšie kamarátky...
nerob nič, ju to raz prejde. nič jej neoplácaj, hentaké veci si nevšímaj, buď voči nej ľahostajná. pokiaľ to ide, správaj sa k nej milo a keď to prekročí isté hranice, proste jej povedz, nech sa uvedomí.
nwm tak ja som tež mala jednu taku kamku ale to sme boli ešte menšie a potom to prestalo asi po dvoch mesiacoch a odvtedy sme kamosky.. ale tak....... ked ma 15?? to by si trochu mohla uvedomiť že čo robi.. a aj ked sa s nou prestanes bavit tak asi ju aj tak budes stretavat a zbytocne mat nepriatelov
Ak sa to stalo prvý krát a ona sa ti ospravedlnila, tak jej odpusť lebo to kamošky robia. Ale ak sa to bude opakovať nestojí za to aby si ju dalej riešila. Priateľstvo j e veľmi zložitá vec a musíš na ňom pracovať.
To poznam. Len s tym rozdielom, ze mne to robili kamaratky ked som mala aj ja aj ony 10 - ale u vsetkych sa to prejavuje inak - tymto narazam na tvoju kamaratku. Pamatam sa, ako zle mi padli uplne malickosti, ze rano v triede sedela s inou, s inou isla von a podobne sprostosti. A potom zrazu najlepšie kamarátky. Neznasala som to a som rada, ze mam toto obdobie za sebou. Vykasli sa na to, uvidis, ju to prejde a ak nie, tak aspon vidis ze ti zato nestoji..
za kamoska fakt dobra... neznasam takych ludi ktory si myslia ze su nieco viac boha strapnni ta najlepsia kamoska a v autobuse trosku dost blbe jak keby ta podcenila .. ja bysom sa nanu vysrala z vysoka potom sa ti ospravedlnuje cez smsky a ani do oci ti to nepovie?...CELE ZLE!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
2. keby si niekto spieval v autobuse tiež si myslím že je postihnutý
3. veľmi by ma zaujímalo čo si si vtedy obliekla